Yıllarca knight oynadım biraz da metin2 oynayayım dedim. Daha önce birkaç kez denemiştim ama zevk alamamıştım oyunu da tam bilmiyorum. Bir karakter seçip onda ilerleyeyim diyorum. Tek takılabileceğim oynarken zevk alabileceğim en iyi karakter hangisi? İtemleri alacağım bir tanıdığım var item sorunu olmadan karar vermemiz lazım.
Vs atma niyetim yok canavar keserken ölmeyeyim, hızlı keseyim biraz da zevk versin yeter.
Metin2'de en zevkli karakter hangisi?
9
●210
- 08-10-2024, 19:49:28Teşekkür ederim hocamcontrolsuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 08-10-2024, 19:51:18Üyeliği durdurulduMerhabalar,
Konuda yazdığınız gibi amacınız kasılmak (tek başınıza canavar kesip seviye atlamak) ise Savaşçı bedensel veya Sura büyülü silah oynayabilirsiniz.
İhtiyaçlarınızı karşılayacaktır.
Savaşçı Bedensel oynayacaksanız itemleriniz HP(Can) ağırlıklı olmalı ve sürekli hava kılıcını geliştirmelisiniz.
Kasılırken ölmeme kısmını HPden, saldırı gücünüzü de hava kılıcından alacaksınız.
ancak şöyle bir önerim var; ne kadar siz kasılayım kimseyle vs atmayayım diye seçseniz de, bir süre sonra kasılmaktan sıkılıp, şehirde vsler atmak isteyeceksiniz.
Bu noktada da bence en keyiflisi yakın dövüş ninja.
Kasılırken çok zorlanırsınız ancak vs atarken acayip keyiflidir.
2012-2017 aralığında oynayan biri olarak bayadır oynamıyorum genel olarak oyunları bıraktım ama tek bir oyun oynama şansım olsa kesinlikle metin2yi seçerdim.
İyi oyunlar diliyorum. - 08-10-2024, 19:59:026 yaşımdan beri knight oynuyorum hala canavar kesmeyi vs atmaktan daha çok seviyorum. Diğer hocamda bedensel savaşçı demişti onu açayım bari teşekkür ederim.TokenFactory adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 08-10-2024, 20:40:19Teşekkür ederim videolarına bakıp karar vereyimHollywood adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle