• 28-03-2022, 01:30:47
    #1

    Ah ah yani öyle bir oyundu ki icf1 i ayrı icf2yi ayrı özlüyorum joygameye satılacak ve goley yerine bu oyun olacaktı böyle dedikodular vardı ama o da olmadı,




    https://www.youtube.com/watch?v=xhv_BVlM8qA
    şaka gibi ya

    https://vimeo.com/14082138


    kapandığında kahrolmuştum valla

    eski haberleri

    "I Can Football", Şubat 2010 itibariyle 136 bin 500 aktif üyeye ulaştı.



    Her gün 2 bin dolayında yeni üye kazanan sitede haftada 80 bin, ayda 300 binin üzerinde maç yapılıyor.


    Türkiye'nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri grubu Türk Telekom'un grup şirketlerinden Sobee tarafından geliştirilen ve halı saha maçlarını internet ortamına taşıyan 'I Can Football' oyununun hayranları hızla artyor. Geçen yıl kasım ayındaki Compex Fuarı'nda relansmanı yapılan oyun, yaklaşık üç ay gibi kısa bir sürede hızla popülerleşti ve Şubat 2010 itibariyle oyunun sitesindeki aktif üye sayısı 136 bin 500'e ulaştı.


    Sobee Kurucusu ve Genel Müdürü, dünyaca ünlü oyun yazarı Mevlüt Dinç, dünyanın ilk 11'e 11 online futbol oyunu olan "I Can Football" ve Sobee'nin çalışmaları hakkında bilgi verirken, "Türk Telekom grup şirketleri arasına katılmamızın Sobee'ye ve Türk oyun sektörünün geleceği yönünde büyük katkılar sağlayacağına ilk günden beri yürekten inanıyorduk. Bugün ulaştığımız 136 bin 500 kişilik üye sayısı ve sitemizin aylık 2,5 milyon ziyaretçisi, bu konuda yanılmadığımızı kanıtlıyor" dedi. "I Can Football"u dünyadaki diğer futbol oyunlarından ayıran en önemli özelliğin karşılıklı iki takımın oynaması değil, 22 kişinin adam adama mücadele etmesine olanak tanıması olduğunu belirten Dinç, "Bu anlamda, adeta halı saha maçlarını internet ortamına taşıyarak dünyada bir ilki gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.


    Dünyada ilk kez, 11'e 11 online futbol oynama özelliği sunan ve oyuncuların istediği mevkide yer alabildiği "I Can Football"un ücretsiz "Basic" ve farklı seçenekler sunan ücretli "Pro" versiyonları bulunuyor. AVEA Mobil Ödeme sistemini kullanarak "I Can Football"un Pro Paket'ini indirimli fiyatla satın almak mümkün.


    2010 yılı sonuna kadar 500 binin üzerinde aktif kullanıcıya/oyuncuya ulaşmayı hedefleyen "I Can Football" online futbol oyunu hakkında ayrıntılı bilgi, www.icanfootball.com adresinden alınabilir.



    Haberler

  • 28-03-2022, 01:32:24
    #2
    Bir ümitle konuya girdim ancak futboldan nefret ederim hatırlayamadım
  • 28-03-2022, 01:33:20
    #3
    Sobee Studionun efsane oyunu, ıcf değil de İstanbul Kıyamet Vakti prime dönemlerinde 6 senemi hayatımdan çalmıştı
  • 28-03-2022, 01:33:28
    #4
    I can football az oynamadım

    2. versiyonunu çıkarınca bitirdiler oyunu.
  • 28-03-2022, 01:33:50
    #5
    Eskinin tadı hiçbir şeyde yok hocam ya. Rahat kafayla dertsiz, tasasız o oyunun verdiği keyif
  • 28-03-2022, 01:35:11
    #6
    Belki çok alakasız olacak ama Facebook da bir oyun vardı böyle taksilerin üzerinden falan atlıyorduk hatırlayan varmı
  • 28-03-2022, 01:35:16
    #7
    ruin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sobee Studionun efsane oyunu, ıcf değil de İstanbul Kıyamet Vakti prime dönemlerinde 6 senemi hayatımdan çalmıştı
    o oyun daha fazla tuttu ya
    Noxrem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bir ümitle konuya girdim ancak futboldan nefret ederim hatırlayamadım

    Bip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    I can football az oynamadım

    2. versiyonunu çıkarınca bitirdiler oyunu.
    aslında 2.versiyonu da iyiydi de kemik tayfa 1de kaldı
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Eskinin tadı hiçbir şeyde yok hocam ya. Rahat kafayla dertsiz, tasasız o oyunun verdiği keyif
    öyle gerçekten ama şu an çıksa fifayı bırakırım