Dün yayında erzurum oyununu oynadı hatalarından vs bahsedip yayında geri iade etti. Aslında o kadar kötü şeyler söylemedi ama steamda şöyle bir yorum ekledi
Alıntı
Oyun, Türk oyun tarihinin en iyi yapımlarından biri. Cami ve muhtelif evlere yaklaştığımızda çalan saz ezgisi bizi bu sene Game Awardsta en iyi ses/soundtrack alanında birinciliğe yerleştirecektir. Hiç şüphem yok.
Oyunun başlangıcı harika. Neden orada olduğunu bilmediğimiz bir Erzurum köyündeyiz. Köye o kadar çok meteor yağmış ki gökte kuzey ışıkları oluşmuş. İmamın mezarını kazdığımız sahnede gözyaşlarımı tutamadım. RIP İmam FINK FENK. Yaşlı bir Anadolu insanı olan Ziya ile karşılaştığımızda ne yapacağımı bilemedim.
Çocukken ananemin köy evinde ne hissediyorsam aynısını hissettim. Nitekim sobayı yakmamıza rağmen oda ısınmıyordu. Karakterim donmaya başladı. Donmaya başladığını sol alttaki donma göstergesinden anlamak içten bile değildi. Ziya beni ayılar hakkında uyarmıştı. Ve o an geldi çattı. Karşımda bir boz ayı. Erzurumdayız. Elimde bir pompalı. Ancak normal bir ayı değil. TÜRK AYISI! 4-5 domdom mermisi sıkmama rağmen bana mısın demedi. Pençeleriyle her yerimi parçaladı. Sahne o kadar gerçekçiydi ki aylarca bununla ilgili kabuslar göreceğime eminim. 10/10 would bang again. Bu yapım için teşekkür ederiz!
Ardından oyun geliştiricisi Proximity şu cevabı verdi
Sonrasında jahrein twitterdan verdiği cevap
Devamında verdiği yanıtlar
Garip bi durum ikisinide savunasım yok