Unity üzerinde geliştirilmiş knight online benzeri ama bir çok sistemin farklı olduğu ve ek bir çok sistemin bulunduğu bilgisayar oyununu kaynak kodları ile beraber satıyorum.
Oyunun bütün karakterlerini çevresini vs değiştirmeniz mümkün.
Satış sadece 1 kişiye gerçekleştirilir.
Nasıl Server ve Client buildi alacağınız patch oluşturma launcher değiştirme vs hepsi online olarak anlatılıp sizin serverinize ilk kurulum yapılır. Sonrası size ait

Herkese iyi forumlar.
Fiyat teklifi xx.xxx den küçük olanlar boşa yazmasın. Çok büyük çalışma ve 9 senelik tecrübe var projede.
Not : kullanılan hemen hemen herşey asset storeden parası ile alınmıştır ve hazır bir paket üzerine geliştirilmiştir. Sadece skill iconları ve 10 icon hazır ko dan kullanılmıştır onları sizin değiştirmeniz gerekmektedir.
Not 2 : Daha fazla detay istemeyin ilgilenenler pm atsın oyunun launcheri vereyim girin deneyin
Anlatılmaz, Yaşanır!Satma Sebebini soran olursa diye onu da söyleyeyim covid döneminde başlamıştım. Şu anda işler çok yoğunlaştı ve yeterli zaman ayıramayacağımı düşünüyorum.