2006da bu foruma bu oyunu oynarken kayıt olmuştum. Bir süredir düzgün şekilde oynamıyorum. Malum virüs olayları ev üzerinde çalışma düzenine geçme boş zamanında olmasınada neden oldu.
Vakit öldürmek için oyuna başlamayı düşünüyorum. Amacım pk vs değil tamamen keyfi. Genie ile çöp farmlayıp sağ ekran çalışırken arada sol ekranda oyunu kontrol etmek. Akşamlarıda 1-2 saat vakit geçirmek.
Sizce hangi serverda başlamalı böyle bir fikri olan varsa beraber başlayabiliriz. Destan gibi bir server mı iyi olur uzun vadede yoksa Malum Siriusa mı girmeli ? altarda 80 lwl asasım vardı. Fikri olan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. Sizce başlamak büyük hata olur mu. fazla para harcamadan sadece aylık PUS giderleriyle okçu farmı yapıp ms çöp vs kasarak uzun vadeli oynamayı düşünüyorum (başarabilirsem).
Knight Online Verdiğim arayı bitirmeyi düşünüyorum.
35
●1.446
- 12-04-2020, 00:57:35Gençliğimin katili, yapmayın..
En son bunu yine dedim ve 6 ay önce başladım, yine pişmanlık duyuyorum, vallahi yapmayın.. - 12-04-2020, 01:00:50Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Bazı şeyler geçmişte güzel bence...
- 12-04-2020, 01:01:49Açıkcası irademe güvenerek giriyorum biraz bu işe Ama fazlada güvenmemek lazım pek tabi belli olmaz. Fakat aşırı bağlandığımda kendimi kötü hissedip istemsiz bırakıyorum zaten oyunu. Tavsiyenizi çok iyi anlıyorum Teşekkür ederim.berkayakinci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cs'yi 1.6dan sonra bıraktım. Hiç Cs go ile alakam ve ilgim yok. İçim ısınmadı zaten görüntüsüne.onur17 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 12-04-2020, 01:05:34Yapmayın . Ben bu oyunu 2013 de oynadığımda kronos da +10 +3 lerle zirvede bıraktım . O zamandan beri de geçen sene atlar mı ne hatırlamıyorum o sw de başladım . Kafadan 3-5k para yatırdım bir çok +8 raptor shard vs bastım sattım 9 raptor yaptım ama full 10 ve 3 leri gördüğüm için tatmin etmedi 10 atarken yaktım . Yani zararda değişim nakit olarak ama oynadığım 4-5 aylık süreçte beni bağladı ofisten çıkıp eve geldiğim de işlerimi değil oyuna oturuyordum . Hanım da bay rahatsız oldu tabi ki en sonda yakmak için 9rap oda yaktım . Yani asla tavsiye etmem girin başka şeylerle vakit geçirin .
mobilden yazdım çok imla hatası olmuş düzeltmedim kusura bakmayın .Tatoğlubilişim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 12-04-2020, 01:09:12Üniverite 2009 da ev arkadaşım oynardı. ozamanda derdim dünyanın en boş işi diye. Balık tutup para kazanıyormuş.... oyunda... Ozaman samsun sahili mi gibi hava çık evden derdim , AT KAFASİ SAHİLDE TUT NE TUTUCAKSAN .
))
BİRİ KNİGHT DEDİMİ AKLIMA O GELİYOR HİÇ DURMADAN 20 SAAT OYUN NEDİR ARKADAŞ.
))