• 15-09-2014, 15:31:12
    #1
    Call of Duty: Advanced Warfare oyunun yeni bir haritası ortaya çıktı.

    Recovery adı verilen haritada bir adet volkan bulunuyor. Evet, bildiğiniz yanardağ. İşi güzelleştiren taraf ise volkanın oyun içerisinde aktifleşmesi.

    Oyunların bu tip interaktif gelişmelere yer vermesi gerçekten kullanıcılar için sevindirici…

    İyi seyirler…


    http://www.youtube.com/watch?v=ExbGnnWx3sI


    KAYNAK
  • 16-09-2014, 03:18:22
    #2
    Tanıtım filmi tam bir zaman kaybı. Oynayan adam ordan oraya zıplamaktan başka bir şey yapmamış.
  • 16-09-2014, 17:06:36
    #3
    robot felan oyun iyice bozuldu savaş tadını vereceğini sanmıyorum
  • 16-09-2014, 17:27:04
    #4
    Su "gelecekteki teknoloji" konularini kapsayan fps oyunlarina bi turlu isinamadim. Nedense hep daha bi "gecmis zaman" savas oyunlari daha ilgimi cekmistir. Mesela medal of honor 2010u bilirsiniz afganistanda geciyor. Su tarz bir harita yerine, afganistan temali bir haritadaki multiplayer daha cok zevk veriyor bana.

    Surda gordugum sadece valvenin yillar once yapmis oldugu crossfire aklima geldi, tee o zamanalr bile bu konsept vardi, acikcasi crossfire buna nazaran yine de tercihim olur.

    Fakat denildigi gibi bi volkan patlamasi vb. yenilikler her zaman iyidir.
  • 16-09-2014, 17:50:30
    #5
    Açıkçası, bu tarz "ileri teknoloji" oyunlarından ben de pek hoşlanmıyorum; ancak yapımcıların, geliştiricilerin oyunlara bir şeyler katması her zaman sektörü ileriye taşır, rekabeti arttırır. Umarım ileride benim de sevdiğim "klasik" savaş oyunlarının da bu konuda önü açılır.

    Haberime gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim. Değerli yorumlarınızı sitem üzerinden de yaparsanız, minnettar olurum.

    İyi günler.
  • 16-09-2014, 18:36:53
    #6
    bunun gibi oyun olsa keşke


    http://www.youtube.com/watch?v=ts6nlPDdH48