• 27-08-2012, 04:18:25
    #19
    sana suan ne desek boş. öncesinde gözünün önündeki perdeyi açman gerekiyor bizleri anlayabilmen için. aynı yolun belki 10 kat zorundan geçmiş biri olarak söylüyrum ki; için kendin ailen tek bir canlı varlık bile istemese yine de bir kız bul. zorla yemeğe git otur muhabbet et. yeterki düşüncelerden uzaklaş. emin ol hayat insana herşeyi unutturuyor. sana küçük bir anektod anlatayım. öz kardeşim mapusa düştü bir davadan 3-4 ay sonra çıktı getirdik eve. neyse 2-3 gün geçti sokağa cıkmak istemiyor. oğlum çık gez diyoruz para sıkıntısı yok arkadaş sıkıntısı yok. olmaz abi çıkamam diyo. neden diyorum. abi dışardayken korkuyorum kendimi çok yanlız hissediyorum. hapiste kapalı kalmaya alıştım dedi. 16 yaşındaki çocuk mapus damına alışmış. emin ol sende o'nsuzluğa alışacaksın. saygılar.
  • 27-08-2012, 09:58:21
    #20
    Hocam sana tavsiyem alkolden uzak dur. Şimdi koskoca dünyada kendini yapayalnız kalmış hissedebilirsin, doğaldır. Aradan bir zaman geçer, unuttum derken yüz yüze gelirsin. Bu yüzleşmeden sonra içinde eskisi gibi bir şeyler olmuyorsa bitmiştir. Hala eskisi gibiyse unuttum diye kendini kandırmanın anlamı yok.

    Tavsiyem barışmanın veya kız arkadaşını tekrar kazanmanın yolunu ara. İnsan sevdiğinin değerini gerçekten kaybedince anlıyor. Hemen bugün olmasada hayatına mutlaka yeni insanlar girecektir. Eski kız arkadaşını düşünüp hayatına girenleri üzeceksen, başkalarının duygularıyla oynamanın bir anlamı olmaz

    Allah (c.c) yardımcın olsun.
  • 27-08-2012, 12:17:43
    #21
    Üyeliği durduruldu
    off guzel bi iliskim var bu konuyu okuyunca ayrilasim geldi ne topicmis yahu
  • 27-08-2012, 15:42:13
    #23
    1 yılda geçse 5 yılda geçse unutamazsın ama unutmuyorsun diye'de kafaya takmayacaksın.Başkasını bulmaya değil seni seven birini bulmaya çalış ne kadar mutlu olursan eskiyi silmeye başlarsın.DİYORUM ama olmuyor 6 yıl oldu hala aynı
  • 27-08-2012, 16:04:35
    #24
    Üyeliği durduruldu
    Selamünaleyküm,

    Konuya yazmak için girdim ki şu sıralar çok özel sebeplerim var. Şuan konuna yazılanlar nedeni ile 3 sayfa olmuş sanırım. Umarım benim mesajım aralarda kaybolup gitmez veya bir başkası da okuma şansı elde eder.

    Şimdi diyeceğim ki, çok büyük bir aşka sahiptin, başkası diyecek benimki daha büyüktü felan. O yüzden hiç böyle birşey demeyeceğim, diyeceğim şey şu; kesinlikle alkole bulaşma. Yani bunu diyen insan gerçekten kendini yargılasın, bağımlısı olduğumuz şeyler vardır evet mesela aşk da böyle. Fakat yine de alkole asla bulaşma, ben bulaşmadım, nerden biliyorsun diye soradabilirsiniz. Benim cevabım ise nettir. Allah böyle istemiyor! Var mı ötesi? Yok.

    Tavsiyelerde bulunan arkadaşları dinleyebilirsin, benden de tavsiye istersen kesinlikle sana önerim alttaki söz bizim gibilere gelsin

    "Acı, acıyla iyileşir, aşk ise daha büyük bir aşkla." ( Mevlana )

    Ben buna katılıyorum. Bazen katılamıyorum (: Daha doğrusu kendime katamıyorum. Şimdi bu sözü okuduktan sonra, evet işte bu dediğim zaman olmuştur. Sonrasında başka bir söz duyuyorum: aşkınızın peşinde koşun felan. Yani bunu da duyunca ikilemde kalıyorum. Ben sana şunu yap desemde sen yapmayacaksın bunu yap desemde. Hatta bu yazıyı okuduğunda daha karamsarda olabilirsin, daha mutlu da fakat bu seni ölene kadar bu duygular ile yaşamanı sağlamaz. 2 gün önce çok kötü durumdaydım, şimdi ise çok mutlu. Belki 2 saat değil 2 dakika sonra da çok kötü durumda olacağım. Bunu Allah bilir. Fakat hepsi imtihan. Çok klişe gelmesin bu söz sizlere. Gerçekten hayat bir imtihan.

    Bkz: Hayatta hiç bir şey için benimdir deme. Yanımdadır de. Ne altın, ne para, se sevgili, ne mutsuzluk, ne mutluluk, ne keder daima seninle kalmaz.

    Ben "bkz" ile devam ettiğim yazıyı çok beğenirim. Çok da ferahlatır. Herşey "geçer". Geçer demişken aklıma da geldi. "Sezen Aksu - Geçer" şarkısını da arada dinlerim ve tavsiyede ederim. Yazım sana çok bilmişlik veya saçma felan gelmesin. Düşünmeden yazıyorum zaten şuan. Akışına göre yazmayı da seviyorum. Hayatta zaten sürekli akışında. Sende akışına bırak. Ayrıca "zaman" a bırak da diyorum tırnak içine aldığım son kelimeyi tersten okumanı da tavsiye ediyorum.

    Kal sağlıcakla.
  • 27-08-2012, 17:29:24
    #25
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Aslinda soyle birsey da var arkadas 1 yil cikmis. 1 yil o kadar da kisa bir sure degil bence baya uzun bir sure ki bu sure zarfinda 2 kisininde birbirlerine aliskanliklari vardir yani demek istedigim 2 tarafli bir ozlem vardir mutlaka bence barisma girisimleri icinde bulunursan barisabilirsiniz.
  • 27-08-2012, 19:34:40
    #26
    Üyeliği durduruldu
    Hepinize minnettarım acımı paylaştığınız için. Sonsuz teşekkürler.
  • 27-08-2012, 19:45:33
    #27
    Platin üye
    Başka birini bul.

    Ama o bulduğun kişiyede yine çok bağlanma. Sonra benim gibi dışarda el ele başkasıyla görürsün ve hayatın kararır

    Ek olarak 2 yıllık bir ilişki bitirdim, pişman olup alkolde aradım çareyi. Sabah kahvaltısında bile alkol aldım. O geri geldimi ? "Hayır". Şimdi biri gidiyor biri geliyor. Üzülmek istemiyorsan arkana bakmayacaksın. Tek tavsiyem bu.