Selamünaleyküm,
Konuya yazmak için girdim ki şu sıralar çok özel sebeplerim var. Şuan konuna yazılanlar nedeni ile 3 sayfa olmuş sanırım. Umarım benim mesajım aralarda kaybolup gitmez veya bir başkası da okuma şansı elde eder.
Şimdi diyeceğim ki, çok büyük bir aşka sahiptin, başkası diyecek benimki daha büyüktü felan. O yüzden hiç böyle birşey demeyeceğim, diyeceğim şey şu; kesinlikle alkole bulaşma. Yani bunu diyen insan gerçekten kendini yargılasın, bağımlısı olduğumuz şeyler vardır evet mesela aşk da böyle. Fakat yine de alkole asla bulaşma, ben bulaşmadım, nerden biliyorsun diye soradabilirsiniz. Benim cevabım ise nettir. Allah böyle istemiyor! Var mı ötesi? Yok.
Tavsiyelerde bulunan arkadaşları dinleyebilirsin, benden de tavsiye istersen kesinlikle sana önerim alttaki söz bizim gibilere gelsin
"Acı, acıyla iyileşir, aşk ise daha büyük bir aşkla." ( Mevlana )
Ben buna katılıyorum. Bazen katılamıyorum (: Daha doğrusu kendime katamıyorum. Şimdi bu sözü okuduktan sonra, evet işte bu dediğim zaman olmuştur. Sonrasında başka bir söz duyuyorum: aşkınızın peşinde koşun felan. Yani bunu da duyunca ikilemde kalıyorum. Ben sana şunu yap desemde sen yapmayacaksın bunu yap desemde. Hatta bu yazıyı okuduğunda daha karamsarda olabilirsin, daha mutlu da fakat bu seni ölene kadar bu duygular ile yaşamanı sağlamaz. 2 gün önce çok kötü durumdaydım, şimdi ise çok mutlu. Belki 2 saat değil 2 dakika sonra da çok kötü durumda olacağım. Bunu Allah bilir. Fakat hepsi imtihan. Çok klişe gelmesin bu söz sizlere. Gerçekten hayat bir imtihan.
Bkz: Hayatta hiç bir şey için benimdir deme. Yanımdadır de. Ne altın, ne para, se sevgili, ne mutsuzluk, ne mutluluk, ne keder daima seninle kalmaz.
Ben "bkz" ile devam ettiğim yazıyı çok beğenirim. Çok da ferahlatır. Herşey "geçer". Geçer demişken aklıma da geldi. "Sezen Aksu - Geçer" şarkısını da arada dinlerim ve tavsiyede ederim. Yazım sana çok bilmişlik veya saçma felan gelmesin. Düşünmeden yazıyorum zaten şuan. Akışına göre yazmayı da seviyorum. Hayatta zaten sürekli akışında. Sende akışına bırak. Ayrıca "zaman" a bırak da diyorum tırnak içine aldığım son kelimeyi tersten okumanı da tavsiye ediyorum.
Kal sağlıcakla.