R10 Korku Odası
36
●2.468
- 26-08-2012, 20:52:47Üyeliği durdurulduBilimsel olarak açıklanmış uykuda geçirilen bir nevi felç. Yani üstüne in c.n birşey gelmiyor, sen bağıramıyorsun çünkü organlarına emir veremiyorsun kısmi felç geçiriyorsun diye. Karabasan kara basmayan diye birşey yok sadece Kur'anda geçenler var gerisi yalanfurkancelebi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Böyle şeyler duydum kardeşim bende psikolojik değildir. Kabir azabı çeken belli yaşı geçmiş bireyler (ergenlik) kabir azabı ve azap çektiklerinde ağlayabilirlermiş. Onları duyuyor olabilirdi anneciğin...AqHuaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 26-08-2012, 21:02:48Üyeliği durdurulduBende anlatayım bakalım
azcık komik ama korktum
Ben geceleri sırt üstü asla yatamam bir gece hanım hastaydı erkenden uyudu bende çocugu salladım ettim yatırdım yanıma nasıl olduysa sırt üstü uyuya kalmışım gece kan ter içindeyim ama öyle böyle değil kafamı kaldırmak istiyorum kaldıramıyorum yorgunum gribim kış günü bir insan o kadar terleyemez eminim üstümde öyle bir ağırlık varki anlatamam hareket etmek istiyorum edemiyorum göz kapaklarımı açamıyorum derken az biraz kendıme geldim uyanır gibi oldum kafamı az kaldırdığım anda gözlerimin önünde kocaman iki göz gördüm o kadar korktumki anlatılcak gibi değil kalbim fırladı yerinden bir baktım çocuk uyanmış elinde oyuncağı karnımda oturuyor küçücük bebeyi dövücektim az daha
- 27-08-2012, 01:27:24Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.çok iyiymiş hocam bu yaEgemen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 27-08-2012, 02:49:48Bu sene köye gittim. Hep giderim zaten, severim köyümü. Altımızda ATV var, gece gündüz demeden sürekli gezeriz. Geceleri köyün içinde çocuklarla oturuyoruz, gece çok kişi olunca köyde oluyoruz çünkü atv'ye herkesi alamıyoruz.
Gelelim Hikayeye
Her akşam toplanıyoruz, köprüde oturuyoruz. Bunların hepsi aklı başında insanlar, köyde kalan yok onlar da bizim gibi istanbuldan vs geliyorlar. Bir ev var, onun civarında evler var ama kalan kimse yok harebe olmuş. benim dediğim ev de harabe her neyse sürekli yanında ışık yanıp sönüyor, bir yerden de vuruyor olamaz, evlerden birinden de geliyor olamaz. Bir gün öğrendim ki ordaki kadın biraz deli gibiydi. Geceleri birileri gelip kapıma vuruyor diyormuş millete. Hani bu ışık bazen mi çıkar diyorsanız arkadaşlarım vs hepimiz sürekli görüyoruz (karanlık olunca). Ne olduğunu henüz bulamadık. Ev köyün ortasında falan değil tam yamaçta gerisi dağ yani. - 27-08-2012, 02:51:38geçen gece mezarlığa gittik altın arıyoruz dedektörlerle o ara bir arkadaşdan sinyal sesi geldi hemen gittik oraya kazmaya başladık mezarı (köy mezarı) beton yok iyice dibe indik tam o an arkadan bir ses geldi "kapatın hemen orayı" diye döndük baktık hiç kimse yok 4 kişiyiz sesten çok iyi tanırız birbirimizi aramızdan biri mi söyledi diye o gün bugündür bıraktık bu işi.
şaka tabi az eğlenelim dedim ama bakın altta anlatacağım gerçek.
Bizim burada gecekondular vardı yıkıldı hepsi komple ora köpeklere kaldı gece bunlar birden havlamaya başlıyor camda açık sürekli duyunca hemen bakıyorum boş yolda anlamsızca hepsi koşuyor birşeyi kovalıyor gibiler ama önlerinde vs. hiçbir şey yok yarış gibi de değil bildiğin kovalıyorlar birşeyi sonra bırakıp geri dönüyorlar. Bir kere denk geldim çok ilginç bir türlü çözemedim farklı birşey mi görüyorlar ne yapıyorlar anlamadım bir türlü. Ama birşey kovaladıklarından çok net eminim tekrar denk gelirsem videoya çekecem şaşırdım kaldım gördüğümde. - 28-08-2012, 00:07:17Birbirinden farklı bir çok şey yaşadım. Bir tane anlatmak istiyorum .
"Ağustos depremi gecesi... Tabii o zamanlar kucugum. Annem gece içeriye yorgan filan almaya gitmisti. Bende yatağa uzandim annemi bekliyordum. Yüzüme birden soğuk hava gelmeye basladi. Cam filan açık değildi. Sonra yatağın ucunda örtünün havlndigini gördüm. Direk yatak örtüsünü üzerime kapattim. Çocuk aklıyla beni koruyacağını düşünüyorum. O şekilde uyuya kalmışım. Gece deprem olduğunda uyandım , odada ki dolap kapakları açılıp kapaniyordu. Hayaletler eve bastı sanmıştım. Yine o örtüyü çekip,üzerime uyumustum. Suan bile böyle terledim. Hayal gibi gelebilir ama o gördüğümü çok iyi hatırlıyorum."
HTC EVO 3D X515m cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

****'den Seçmeler
