furkancelebi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya bu karabasan olaylarını pek anlamıyorum açıkcası, bilgisi olan var mıdır? İnmidir cinmidir neyin nesidir
Bilimsel olarak açıklanmış uykuda geçirilen bir nevi felç. Yani üstüne in c.n birşey gelmiyor, sen bağıramıyorsun çünkü organlarına emir veremiyorsun kısmi felç geçiriyorsun diye. Karabasan kara basmayan diye birşey yok sadece Kur'anda geçenler var gerisi yalan

AqHuaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
karabasan çok lanet birşey ya. bi ara bana çok oluyordu hatta yöntem bile geliştirmiştim uyanmak için . bağırmakla değil de öyle bi durumda sağa sola sallıyordum kendimi.
edit: hikayeye gelince.

köyde evler mezarlık üstüne yapılmıştı bizim fakat hemen altı değil yani üstü topraklarla kapatılmıi yaklaşık 4-5 metre altta kalıyordu mezarlar. ben o zaman yokum tabi. annem babam yeni evliler, annem sık sık o evde gece çocuk ağlaması sesi duyarmış. artık piskolojikmidir başka birşey midir bilemiyorum. garip yanı sık sık duyması.
Böyle şeyler duydum kardeşim bende psikolojik değildir. Kabir azabı çeken belli yaşı geçmiş bireyler (ergenlik) kabir azabı ve azap çektiklerinde ağlayabilirlermiş. Onları duyuyor olabilirdi anneciğin...