• Bugün, 08:39:35
    #10
    hocam dediğin işlemi 10 kere yaptırdım ağzımda muhtemlen 5-6 kanal tedavisi yapıldı. yanlış yapılanlar temizlenip tekrar tekrar yapıldı... ben de siizn gibi en dayanılmaz acı diş ağrısı sanırdım... Meğersem bel fıtığı ağrıısymış. 24 saat kesintisiz ağrıya katlanıyorum 3 aydır. nasipse pazartesinden itibaren fizik tedaviye başlayacağım.
  • Bugün, 08:59:17
    #11
    Ben özelde ve devlette birçok operasyon geçirdim dişle ilgili. Sadece özelde bir yerde diş çekiminden sonra ağrı oldu o kadar. Onlar da dişimi çekerken çeneme fazla baskı yaptığı için çiğneme hareketi yapamadım 2-3 hafta sonrasında düzeldi. Kullanılan anestezi, doktorun becerisi ile ilgili olabilir hocam sizin ki.
  • Bugün, 09:00:29
    #12
    Kontrolün benim dışımda olduğu her an benim için gerilim doldur. Arabanın sağ koltuğu veya dişçi koltuğu farketmez
  • Bugün, 09:11:52
    #13
    Çeken bilir cidden çok fena , resmen bitkisel hayatta gibisin ama ayakta olman gerekiyor, Rabbim düşmanına göstermesin öyle bir acı , Rabbim şifa versin inşallah 🤲
  • Bugün, 09:20:35
    #14
    diş çektirme kadar basit abartılan operasyon yok, ben normal dişin 3 katı büyüklükte 20 yaş dişi çektirdim ağzıma girmeyen ekipman kalmadı çekiç balyoz her türlü vurdu, bam güm girdi hoca en ufak his duymadım basınç dışında, full abartma.
  • Bugün, 09:22:19
    #15
    Kaiser adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    diş çektirme kadar basit abartılan operasyon yok, ben normal dişin 3 katı büyüklükte 20 yaş dişi çektirdim ağzıma girmeyen ekipman kalmadı çekiç balyoz her türlü vurdu, bam güm girdi hoca en ufak his duymadım basınç dışında, full abartma.
    eyw
  • Bugün, 09:23:26
    #16
    frozenruzgar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    eyw
    benim dişin yanında bal ligi bu, bunun 3 katını diyorum, gomulu kırık
  • Bugün, 10:59:22
    #17
    Allah yardımcınız olsun
  • Bugün, 11:06:31
    #18
    Platin üye
    Çok geçmiş olsun