• Bugün, 01:23:53
    #46
    Claude 6.25x Premium Seat
    Süreçte sorun yaşayan arkadaşlar maillerini kontrol edebilirler. Kısmi iadeler, tamamen kendi inisiyatifimiz doğrultusunda tarafımızca herkese işlenmiştir. Bundan sonraki alışverişlerinizde alacağınız ürünün açıklamalarını ve şartlarını dikkatlice incelemenizi tavsiye ederim. Olayın aslını bilmeden düşene tekmeyi vurmaya hazırlanan konu dışındaki kişiler de iletmek isterim herkes kendine yakışanı yapar.

  • Bugün, 01:25:42
    #47
    RenixVL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kesinlikle taraf tutmuyorum, olayi tamamen bilmiyorum bile sadece "garantisiz" maddesine aciklik getirmek amaciyla ornek verdim.

    Simdi ornegi somutlastiralim o zaman;

    Telefoncudan telefonu aldiniz, 1 gun kullandiniz sonra bozuldu. E bu durumda ne yapardiniz? Ben sahsen telefoncuya kesin giderdim. Siz gitmez miydiniz?
    Hayır, telefoncu bana açılmayabilir , garantisi yoktur dedi zaten derim, ah keşke 1200 daha koyup 5000e garantilisini alsaydım derim şahsen..
    3.8'e satılan bir ürünü , 5'e garantili alabiliyorken , arada ki 1.2'yi vermek istemeyen bana çok tuhaf geliyor..
  • Bugün, 01:36:09
    #48
    Paward adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hayır, telefoncu bana açılmayabilir , garantisi yoktur dedi zaten derim, ah keşke 1200 daha koyup 5000e garantilisini alsaydım derim şahsen..
    3.8'e satılan bir ürünü , 5'e garantili alabiliyorken , arada ki 1.2'yi vermek istemeyen bana çok tuhaf geliyor..
    Anladim bu da sizin perspektifiniz bir sey diyemem.
  • Bugün, 01:47:56
    #49
    Ben arkadaşla konuştuğum da hiç bir kötü davranışını görmedim @Opus; şu anda problem oluşturmuş gibi duruyor olabilir ama yani şu anda iade işlemlerini de başlattı çünkü 2 ay sorunsuz kullandım şimdi sorun çıkınca tamamıyla suçlamak yanlış olabilir o da bunu istememiştir ben öyle düşünüyorum.
  • Bugün, 01:51:08
    #50
    R10 Sigortacısı
    Konu benim açımdan çok net. R10 konusunda açık açık garantisizdir yazıyorsa satıcı, yönlendirilen linkte yazıyorsa alıcı haklıdır. Ben niyete bakarım. İyi niyetli satıcı konuda bu durumu açıkça belirtir.

    Not: konularında yazıp yazmadığını bilmiyorum.
  • Bugün, 01:53:11
    #51
    R10 Sigortacısı
    DigitalTrade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Adam konusunda garantili değildir yazmış kimsenin iade istemeye hakkı yok ki şuan. Arkadaşı tanımıyorum avukatı falanda değilim konuyu okumadan alanlarda suç
    Yukarıdaki yorumum sonrası gördüm. Mesela buradaki satışta satıcı haklı. En başa yazmış hem de. Gizlememiş.
  • Bugün, 01:56:19
    #52
    Öncelikle herkese iyi geceler diliyoruz.
    Ayrıca aşağıdaki açıklamaları yaparak konuyu kilitleyeceğimizi bilmenizi isteriz.
    Bu tarz durumlar ve süreçler konusunda yönetim ekibimiz oldukça tecrübelidir. Gerekli tüm kontroller yapılmıştır. Ürünler her ne kadar "ilk giriş garantili" veya "garantisiz" olarak satılıyor olsa da, burada temel önceliğimiz üyelerimizin mağdur olmamasıdır.

    @Opus; adlı kullanıcı, yapılan şikayetler sonucunda tüm iadeleri gerçekleştirmiştir. İadelerin yapıldığına dair kanıtlar tarafımıza ulaşmıştır. Biz de en kısa sürede ilgili mağdur üyelerle iletişime geçerek iadelerini aldıklarını teyit ettikten sonra gerekli işlemleri gerçekleştireceğiz.
    Bizim için asıl önemli olan konu şudur: Dijital ürünlerde zaman zaman çeşitli sorunlar yaşanabilmektedir. Önemli olan, yaşanan sorunların ardından herhangi bir mağduriyetin kalmamasıdır. Şikayet ekibimiz bu konuda oldukça yoğun bir tempo ile çalışmaktadır ve üyelerimizin haklarının korunması için gerekli hassasiyeti göstermektedir.

    RenixVL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam işte bu tahmini yapmak çok basit ama en doğru kararı verebilmek için bir kanıt olması gerekir. Ya satıcı çıkıp diyecek ki evet, ben bu yöntem ile yaptım ve sattım, sonrasında hesaplar kapandı; ya da araştırılacak ve bulunacak. Moderatörlerin işi zor ama uğraşacaklarını düşünmüyorum, adamı banlarlar geçerler.
    @RenixVL; Uğraştık. 🙂 Ve sorunları çözdük. Tüm iadeler gerçekleştirildi. Sanırım Coşkun Bey'in sabah yaptığı açıklamayı kaçırmışsınız. Artık önceliğimiz yalnızca ceza vermek değil, yaşanan sorunları çözüme kavuşturmak ve mağduriyetleri gidermektir.

    Herkese iyi forumlar diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.
  • Bugün, 07:19:20
    #53
    Administrator
    Bu gibi durumlarda, kullanıcının hizmet sözleşmesi ile forum konusunda teslimat ve iade şartlarına ilişkin verdiği taahhütler önemlidir.

    Satıcı, telafi veya iade yapılmayacağını açık ve net bir şekilde belirtmiş, ayrıca alıcıdan bu şartı kabul ettiğine dair onay almışsa, bu koşulları bilerek satın alan kullanıcı sonradan bu konuda şikâyetçi olamaz. Ancak bunun geçerli olabilmesi için ilgili şartların açıkça yazılmış olması ve alıcının onayının alınması gerekir.

    Bunun yanında, herhangi bir sorun yaşandığında iletişim dili ve yaklaşım da büyük önem taşır. Kullanıcılarla sağlıklı iletişim kurmak ve çözüm odaklı hareket etmek, her zaman daha doğru ve değerli bir yaklaşımdır. Bizim tarafta ise karar verirken üyelik statüsünün ne olduğunun bir önemi yok.