CNN'de cocuklarinin oyun oynamasindan sıkılan boomerlar. Oyun cocuklara reenkarnasyon inancini empoze ediyor. Olunce yine doguyorsun diyor. Cildiracagim.
Kafayı yiyeceğim gerçekten. 50 IQ'nun altındaki boomerlar yine oyunları yasaklamayı konusuyor. Herkesin hayatini kendi hayatlari gibi sıkıcı, akrabalar etrafinda donen, samimiyetsiz birbirlerine nispet yaptiklari bicime donusturmeye calisiyorlar yine.
Tek bir eglencem var oyun oynamak. O da yasaklanirsa 1 yila bu ulkeyi bes parsiz bir sekilde terk ederim. Rezaletin son noktasi olur ve artik kahveden cikmayan kendi boomer 50 IQ vatandaşlarıyla ulkeyi dondurmeye calisir. Tek hayatlari memur ol, sigortali ise gir dusuncesi olan boomerlar ile ulkeyi dondururler. Ayni sekilde bir ton parlak gencin, zeki insaninin, girisimcinin de ulkeyi terk edecegine eminim.
9 yasinda mafia oynadim, mafyalardan nefret ediyorum, 10 yasinda dota oynadim kimseye sun strike falan atmaya kalkismadim. Psikopat psikopattir. Okullardaki zorbaligi durdurmaya calisin once. Bir sey uzerine arastirmak gelistirmek zor geliyor. Kendi hayatlarina uymayan bir seyi yasaklamak daha kolay tabii.
Gidin anadoludaki birbirlerini okkalayan amcalarin oyunlarini yasaklayin. Biktim bu boomerlardan. Oyun yasaklamak gercekten en uc nokta.
Boomerlar Yine Oyunların Yasaklanmasını Konuşuyor
9
●296
- 15-04-2026, 21:12:26
- 15-04-2026, 21:25:55Birisi hemen yas kac demis. Konu benim yasimla alakali degil. Ulke bu kadar rahat bir sekilde kendi istedikleri hayat tarzina gore yonlendirilemez bu kadar. Bu iyi niyetli bir yasak degil asla. Tamamen hayat tarzina mudahale. 85 milyon insandan bahsediyoruz. Bugun oyun olur, yarin boomerlari etkileyecek bir sey. Hemen yazmis yas kac diye. Artik gercekten o kadar bunaldim ki bunlardan direkt engelliyorum artik.pale100 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 15-04-2026, 21:30:28@lastasmile; hocamınız eklentisi var hocam onu kur 15 tane forumda gereksiz insan var onları engelledim ben anasayfana düşmüyorlar hiçbirşekilde keyfini kaçıramıyorlarDartkGandalf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Keyfimi Seviyorum! Keyif kaçıranlara özel
- Sayfa 2 - R10.net - 15-04-2026, 21:31:40Boomerlik yasla olmuyor ki hocam. Muge Anli'yi yasaklasinlar once. Ya da Devlet Bahceli'nin bizzat tebrik ettigi yer alti miydi neydi o tarz seyleri yasaklasinlar. Kadin adama öl diyor, adam kafasina sıkıyor. Bu dizi de sanirim prime time da yayinlaniyor. Bu cok normal, tebrik edilesi bir sey ama oyunlari yasaklayalim. :dphpc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

