CNN'de cocuklarinin oyun oynamasindan sıkılan boomerlar. Oyun cocuklara reenkarnasyon inancini empoze ediyor. Olunce yine doguyorsun diyor. Cildiracagim.

Kafayı yiyeceğim gerçekten. 50 IQ'nun altındaki boomerlar yine oyunları yasaklamayı konusuyor. Herkesin hayatini kendi hayatlari gibi sıkıcı, akrabalar etrafinda donen, samimiyetsiz birbirlerine nispet yaptiklari bicime donusturmeye calisiyorlar yine.

Tek bir eglencem var oyun oynamak. O da yasaklanirsa 1 yila bu ulkeyi bes parsiz bir sekilde terk ederim. Rezaletin son noktasi olur ve artik kahveden cikmayan kendi boomer 50 IQ vatandaşlarıyla ulkeyi dondurmeye calisir. Tek hayatlari memur ol, sigortali ise gir dusuncesi olan boomerlar ile ulkeyi dondururler. Ayni sekilde bir ton parlak gencin, zeki insaninin, girisimcinin de ulkeyi terk edecegine eminim.

9 yasinda mafia oynadim, mafyalardan nefret ediyorum, 10 yasinda dota oynadim kimseye sun strike falan atmaya kalkismadim. Psikopat psikopattir. Okullardaki zorbaligi durdurmaya calisin once. Bir sey uzerine arastirmak gelistirmek zor geliyor. Kendi hayatlarina uymayan bir seyi yasaklamak daha kolay tabii.

Gidin anadoludaki birbirlerini okkalayan amcalarin oyunlarini yasaklayin. Biktim bu boomerlardan. Oyun yasaklamak gercekten en uc nokta.