20 yıla yakın içtim. 7 gündür bıraktım ben de bakalım.
Daha önce de bıraktım fakat alkol ile içtim birkaç defa denk gelince. Tekrar başladım maalesef. Keşke alkol ile içince tekrar başlamasak.
Bugün sigarayı bıraktım!
75
●1.460
- 17-04-2026, 12:43:35
- 17-04-2026, 12:45:39En azından iyi kötü bir yerden başlamak lazım hocam bence en zor olan ilk adımı zaten atmışsınız tebrik ederim, umarım kalıcı olarak bırakırsınız.JoyCreative adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 17-04-2026, 12:51:03Teşekkür ederim hocam, umarım siz de bırakırsınız. Yanınızda eşiniz dostunuz varsa ve yoksunluk anlarında size destek oluyorsa çok işe yarıyor bu konu.EpikSunucum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizim ülkemizde en yakınlarımız bile sigarayı bırakmanın kolay bir şey olduğunu sanar ve bu konuda yaşanan yoksunluk anlarında destek olmayı bilmiyorlar.
Çok şükür eşim bu konuda çok iyi destekçim güzel gidiyor şuan her şey bakalım. - 31-05-2026, 13:34:48konu hortlatma.EpikSunucum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bıraktım dedikten sonra en korkutugum yerine koyamadıgım şey basıma geldi savunmasızken irade yerinde degilken sigara magruz kalmak suanda tek tük olsa tekradan bırakma surecine girecegim gercekten irade yerinde degilken yada eski cok sık yapmadınız bir alışkanlık tekrarlarken bu meret cevrenizde içiliyorsa bulaşabiliyorsunuz dikkat edin önerimdir.
gündelik hayat rutnimde sigara yer kalmadı ama spesifik yerlerde yerine birey koyamadım mesela özel sıkıntılar,yılda bir denk gelen eski ortam.
tekrardan iyi forumlar hocam.