Kendi "test" ettiğim birşeyi paylaşmak istedim sizinle. Ekran resmini eklediğim sayfa mart ayında sponsorlu reklamda çıkarak bir çekiliş yaptı ve prefabrik ev,iphone vs gibi şeyler vaat etti. KATILDIM yazarak bekledim ve bir gün sonrada kendilerinden mesaj geldi. "Kazandınız" diyerek. Iphone kazanmışım. Tamam.
Ama gümrükten alınan ürün olduğundan, işlemler için kendileri 15.000 gibi bir rakamı istediler. Zaten ortalama 3 gün sonrada göreceğiniz üzere hesap yok oldu.Tabiki olayın ne olacağı belliydi. Hadi biz iphone kazandık ,prefabrik ev kazanan gariban kişiyi düşünemiyorum.
Bizi ilgilendiren kısmı şu ki ; sayfanın 170 bin küsür takipçisi vardı. Bu bot olarakta çekilebilir ancak hazır sayfada alınmış olabilir. Ben sadece yaşadığımı paylaşmak ve forumda böyle bir bölüm olduğundan uyarmak istedim. Sattığınız hesap farklı amaçlar için kullanılabilir el değiştirdikçe. Özellikle fake hesaplar için sanırım buna çok müsait bu ortam.
