Demekki amerikanın gücüde fos muş
66
●4.312
- 03-03-2026, 11:12:57He yeğenim bak şimdi, ben sana söyleyeyim de kulağına küpe olsun Amarıha var ya, bizden korkuyo. Öyle böyle değil. Dışarıda gülüyorlar demokrasi, özgürlük diye, içeride titriyorlar Türkler yine bir şey mi buldu? diye. Çünkü biz öyle milletiz yeğenim Adamın planını bozmayı severiz, masayı deviririz, çayı tazeleriz, sonra da ne konuşuyoduk? deriz. Amarıha buna alışık değil.
Bak, adamların sistemi var: düğmeye basacak, herkes hizaya girecek. Bizde düğmeye basıyorsun, düğme düşüyor, sonra bizim usta geliyor abi bunu ben bi bantlayayım diyor, bantlıyor, bu sefer de düğme iki kere basıyor. İşte Amarıhanın korkusu bu: öngöremiyor yeğenim! Adamın en sevmediği şey belirsizlik. Biz belirsizliğin kralıyız.
Bir de şu var yeğenim Bizim millet tamam deyince bile içinde bir bakalım vardır. Adamlar anlaşma yapıyor, imza atıyor, sonra zannediyor ki iş bitti. Biz daha o anda başlıyoruz: İmza tamam da, bi de şartlar vardı diye. Amarıha bunu görünce deliriyor. Çünkü onların kafası düz çalışıyor; bizimkisi hem düz, hem çapraz, hem de ara sokaktan kestirme.
Hele bir de bizim coğrafyayı görünce Yeğenim, Türkiye öyle bir yerde ki, adam haritayı açınca eli ayağı birbirine giriyor. Bir bakıyor sağında şu var, solunda bu var, aşağıda ayrı dert, yukarıda ayrı mesele. Bunlar nasıl ayakta duruyo? diyor. Çünkü alışmış İki okyanusun ortasında rahat rahat takılmaya. Bizde okyanus yok, ama dert okyanusu var yeğenim. Ona rağmen ayaktayız ya, adamın zoruna gidiyor.
Sonra diyorlar ki Amarıha teknoloji, uzay, uçak He yeğenim uçak yapar, doğru. Ama bizim de başka bir teknoloji var: inat teknolojisi. Bizim inat bir çalıştı mı, adamın yapay zekâsı mâyapây zekâ olur. Bu niye vazgeçmiyor? diye şaşırır. Çünkü biz vazgeçersek çay soğur, çay soğursa muhabbet biter. Muhabbet biter mi yeğenim? Bitmez!
Bir de şunu söyleyeyim: Amarıha bizi kıskanıyor. Niye? Adamın her şeyi var ama tadı yok. Bizde yok yok, ama bir gönül rahatlığı var, bir dost meclisi var, bir hadi kalk bi çorba içelim var. Adamlar randevu alıp kahve içiyor yeğenim. Randevu! Bizde kahve içmek için randevu mu olur? Kapıyı çalarsın çay koy dersin, bitti gitti. Adamın düzeni buna bozuluyor. Çünkü biz plansızlığın içinde plan yapıyoruz.
Yok yeğenim, açık konuşayım: Amarıha bizden korkuyor çünkü biz uyumlu değiliz. Bizi kalıba sokamıyor. Bir gün sağdan gidiyoruz, bir gün soldan gidiyoruz, ama her gün bir şekilde gidiyoruz. Adamın algoritması şaşırıyor. Onlar predictable sever; biz sürpriz severiz. Bizi hesaplamaya çalışırken hesap makinesinin pili bitiyor.
Ha bir de şu var: Bizim millet dünya beşten büyüktür lafını duyunca adamlar bunlar yine masayı mı büyütecek? diye geriliyor. Çünkü biz masaya oturunca sadece sandalye çekmeyiz yeğenim Gerekirse masanın ayağını da değiştiririz. Amarıha buna korkar tabii.
Ama bak, bunu da unutma: Bizim korkutmamızın sebebi kavga değil, direnç yeğenim. Biz kolay kolay tamam abi sen bilirsin demeyiz. Diyen olsa da arkasından ama gelir. İşte o ama var ya Amarıhanın kabusu o.
Neyse yeğenim, ben sana özetleyeyim:
Amarıha bizi gısganiyi.
Çünkü biz hem ayaktayız, hem inatçıyız, hem coğrafyada taş gibi duruyoruz, hem de adamın hesabını bozan türden milletiz.
Şimdi çayı tazele, iki zeytin al Dünya konuşulur, ama çay konuşulmaz yeğenim. - 03-03-2026, 11:27:08Buraya aklınca, iranla dalga geçen orta doğu analistleri dolmuş
Küçümsediğiniz iran öyle yada böyle, arap ülkelerinde abd üslerinin alayını, delinemez denilen sözde süper güçle korunan tel avivi kevgire çevirdi. Milyarlarca dolarlık zararın üstüne abd'nin 6 ölü dediği yalanına yüzlercesi eklendi ekleniyor.
Korkmayın la bu kadar. Sevinmeniz gereken yerde hala facebook analizleri kasmaya devam ediyorsunuz. Küçümsediğiniz heriflerin envanterindeki füzeler sende yok
süper güççç abeeeaaaa yaaaa demeye devam edin siz
Türkiye'ye ayak bastıklarında abeeeeaaa yaa demeye devam edersiniz.! Eziklik psikolojisinden kurtulamadınız.
- 03-03-2026, 11:29:13hitler rusyaya tecavüz ederken amerika iran üzerinden rusyaya yüklü silah yardımı yaptı.mhalit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yani rusların gtünü amerika kurtardı. Avrupanın gtünü amerika kurtardı, şimdi hepsinin gtü kalktı.
baksana ergenin biri konu açmış elinde amerikanın ürettiği cihazla amerika bitik amerika öğğğ yazıyor😅😅 ulan ergenler bir elime geçseniz öpecem sizi 😅 - 03-03-2026, 11:36:44Sığınakta kafasına sıkan adam mı tecavüz ettti rusya ya tarihten bi habersin hocam.kasimt07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 03-03-2026, 12:09:31Dün sosyal medya'da güzel bir yazıya denk geldim .kesinlikle katılıyorum yazılanlara...

Rusyayı ezeriz, Amerikayı düzeriz, İsraili düdükleriz Nameleriyle Savaş Çığırtkanlığı Yapan Cahil Cühela iyi okuyun
Bu gördüğünüz tesis Rusların Proton Nükleer Füze Üretim Merkezi
Her 4 füze bir uydu fırlatıcısına bağlanarak uzay boşluğuna gönderiliyor ve orada sabitleniyor
Kuzey kutbundaki denemelerde her nükleer füzenin düştüğü bölgedeki 100 kilometrekarelik alana yaklaşık 3.000 derecelik bir ısı yaydığı görüldü.
Bu Nükleer Proton Füzelerinden sadece Rusyada yok, Amerika, İngiltere, İsrail, Çin ve Japonyanın da var.
Hindistan ve Kuzey Korede göndermek üzere
Örneğin İsrailin S-10 Füzeleri koordinatlar verilip Türkiyenin başkentine gönderildiğinde önce atmosfere girmesi bekleniyor,
sonra arkasındaki itiş gücünü sağlayan ateşleyici aparat ayrılıyor ve elektrikli motoruyla hedefine gidiyor.
Bu sayede ısıya duyarlı havada imha eden anti-füze hava savunma sistemleri nükleer füzeyi görmüyor, yalıtkan alaşımlı dış kaplaması sayesinde ise radarda tespit edilemiyor
Bu füzelerden 4 tanesi Türkiyeyi haritadan silmek için yeterli!
Bakın sadece şu gördüğünüz alanda bile bu Nükleer Proton Füzelerinden 10 tane var Yeni dünya savaşı artık yüz sene öncesinde olduğu gibi topla, tankla, tüfekle yada askerle olmayacak.
Çanakkalede olduğu gibi iman gücü de bir işe yaramayacak!
Bakın bir buçuk milyar nüfuslu İslam ülkelerinin tam ortasında yer alan ve her 7,5milyonluk İsraile neden dokunamadığımızı anlıyor musunuz şimdi?
Çünkü o küçücük İsrail farklı kategorilerde tam 51 defa Nobel Bilim Ödülü almıştır,
peki ya islam ülkeleri? sıfır 0,00!..
Hadi dobra dobra konuşalım,
Bizde Tubitakın Bilim Dalındaki Birincilik Ödülünü İmam Hatiplilerin hazırladığı
Kapağı açılınca içinde ışık yanan ekmek sepeti projesi kazandı,
şimdi biz bu kafayla bu adamlara kafa tutabilir miyiz arkadaşlar?
İşte yeni bir dünya savaşında, siz tekbir getirene kadar nereden geldiğini dahi göremeyeceğiniz bu füzeler kafanıza yiyor olacaksınız.
Ve bu savaşları dinsel eğitim alan ülkeler değil, bilimsel eğitim alan ülkeler kazanacak.
Bundan zerre kadar şüpheniz olmasın.
YARADAN ,
kâinatta bulunan canlı cansız ne varsa bütün evreni matematik, fizik, kimya ve biyoloji bilimi ile yaratmış, düzenlemiş ve yönetiyor.
Dünyayı da bu temel bilimlerde güçlü olan ülkeler yönetiyor.
DÜNYAYI YÖNETMEK İSTİYORSAN YAPACAĞIN TEK Şey.
👇👇👇👇
Matematik hayattır.
Matematik akıl, zekâ ve mantıktır.
Matematik felsefedir.
Matematik imandır.
Çünkü aklı olmayanın dini olmaz.
Gelişmişliğin ölçüsü matematik ve fen liseleridir.
Çünkü bilgisayar, yapay zekâ ve geleceğin dünyası matematik ve algoritmadır.
Kalkınmanın, ileri gitmenin, zengin olmanın bir tek ölçüsü vardır.
Bilgi, bilim ve teknoloji üretmek, üretmeyen her ülke sömürgedir.
Son olarak,
Seni ne devrimciliğin, ne solculuğun,
ne Müslümanlığın, ne Türklüğün,
nede milliyetçiliğin kurtarır.
Alıntı - 03-03-2026, 12:21:21Birinin ötekinden otekinin diğerinden güçlü veya güçsüz olduğunu belirleyen şey bu mudur? Yoksa herşeyin cevabını zaman mı verir ? Birlik, beraberlik, ahlaki değerlere saygı ve insan olmak başlı başına hayat içinde bir sınav ve bu sınavda sınıfta kalmış gibiyiz çoğumuz.
- 03-03-2026, 12:25:08ben savaşın başını söyledim sen savaşın sonundan bahsediyorsun . Boş rus sempatizanlığı yapıyorsun bence 😅mhalit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
