• 06-12-2025, 11:39:34
    #19
    Administrator
    futturkey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Allah moderatörlerin zaten yardımcısı olsun Coşkun Bey, yönetimde istikrar tabi ki çok önemli. Şuanki aktif moderatörler cidden işinin ehli ve özenle çalışıyor. Bazen şikayet konularına bakayım diyorum, Müge Anlı'da bu kadar trajedi,aksiyon, yalan, dolandırıcılık vs vs görmüyorum. Yönetici arkadaşlar bir de bu olayı anlamak çözmek için işin içine giriyorlar.

    Burası bizim için önemli Coşkun Bey, son kalemiz burası bizim. Forum kültürü bitti. Bir burası kaldı, eskiden vbulletin forumlarında robot gibi konu açar sohbet ederdik. O hatıralarımızı burda devam ettirmeye çalışıyoruz. Hem para kazanıyoruz hem de insan. Yorumlarım ve fikirlerim daha güzel ve daha sağlıklı bir ticaret forumu olması. Asla sabit kalsın istemiyorum. Hep daha fazlası lazım.

    Yorumunuz ve Bilgilendirmeniz İçin de Ayrıyeten Teşekkür Ederim
    Aslında olayın kısacası şu burası bir forum değil, R10
  • 06-12-2025, 13:03:20
    #20
    Kurumsal PLUS
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 yıl erken kayıt oldun diye forum sarrafı mı oldun kardeş.
    Evet 5gün önce üye olmuş birisi ne kadar r10a hakim olabilir? ayrıca üyelik süresi kadar aktiflik, ticaretlerin tutarı da önemli. 10yıl önce üye olup foruma 10kez girmiş biriyle bizlerin aynı olduğunu sanmıyorum. Bu bir kıyaslama değil fakat yetkililer için olmasa da o foruma hakim olmak için bunlar önemli. 5gün önce üye olmuş hiç ticaret yapmamış birisi gelmiş burda üstü kapalı tüm moderatörlere ve forumun işleyişine laf ediyor sen de laf olsun diye yanıt veriyorsun hayatında bol şans diliyorum hocam, ihtiyacın olacak gibi.
  • 11-12-2025, 00:44:37
    #21
    Gold üye
    Bu üyeliğim 10 yılı geçti aktif ondan önce şifre mail probleminden silinmiş bir hesabım mevcuttu. arada premium üyelik alarak foruma destek oluyorum. R10 benim için hizmet sağlamadan ziyade hizmet ürün satın alma yeridir bu yüzden pek premium üyeliklere bakamıyorum. trade almadığım ama ticaret yaptığım onlarca kullanıcı var ve genelde bir - iki kere düzgün ticaretim olan birçok kullanıcı ile aylık 50k üzeri ticaretim mevcut. denk gelirsem mesajsız açık arttırmalara ticaret olsun dönsün diye teklif veririm. çoğu zaman yeni ve az trade olan üyelerden küçük miktarlarda deneme ürünü alırım memenun kalırsam trade atarım.

    eğer bir şikayetim varsa forum ile ilgili olarak rezil ürün hizmet sunanlara eksi trade verememek konusunda hizmerin kötülüğünden veya deneyimimizden bahsedememek. ürün teslim edildiyse eksi trade verilmez ama teslim edilen ürün beş para etmez hatalı ise önemi olmuyor. konuda gidip ürün / hizmetten memnun kalmadığımızı anlatıncada konu baltalama oluyor. yemeksepeti gibi en azında 5 yıldız üzerinden 1 yıldız verebilmeyi isterdim.