Aslında bu olay siteler ya da browser ile alakalı değil tamamen ios26 ile ilgili bir hata çünkü safari ya da chrome farketmeden aynı sorun hepsinde yaşanıyor.
proxy, vpn, sanal sunucu ile giriş yapmıyorsanız erişim sorununu çok yaşamıyor olursunuz.
normal wifi le giriş yapıyorum ve bu aralar fazla çökmeye başladı site coşkun hocam whatsapdan r10 musterılerım bıle soruyor sende r10 da yavaslık varmı dıye
Stackoverflow şu başlıkta birisi şey diyor site ana ekrana kaydedilip oradan başlatılırsa bu fixed sorunu ortadan kalkıyor. Ben denemedim ama ben de araştırıyorum stabil bir çözümü var mı diye. Tarayıcının ve telefon ekranının position fixed ile olan etkileşiminde bir sorun var gibi görünüyor. Aslında gerçekten ios ile ilgili bir sorun. Klavyeyi açıp kapatıldığında da fixed menüler yukarıda kalıyor bazı durumlarda.