Merhaba değerli R10 ailesi

Hayat yolculuğumda attığım bazı önemli adımları sizlerle paylaşmak, fikirlerinize kulak vermek ve belki birilerine ilham olabilmek için buradayım.
Hatırlarsanız, 2020 yılında açtığım “Ben yurtdışına taşınmak istiyorum” konumda bu büyük kararı sizlerle paylaşmıştım.
2021 Ağustos’ta ise “Size iyi şanslar, ben GİDİYORUM” diyerek Amerika vizesini aldığımı heyecanla duyurmuştum.
Amerika’ya geldikten sonra sosyal medya içerikleri üretmeyi denedim ama dürüst olayım, kamera karşısında olmak pek bana göre değilmiş 😅(bu yüzden kamera arkasından çekmeye başladım)
Her Amerika'ya gelen Türk genci gibi ben de kültürel şok, yalnızlık, özlem, kaygı gibi duygularla yüzleştim. Ama her zaman sizlere danışarak, "Bu ülkeyi nasıl en verimli şekilde değerlendirebilirim?" diye sordum, sizleri can kulağıyla dinledim.


💥 Ve şimdi... Bendeniz Mücahit, 3. yılımda artık bir düzen kurmuş durumdayım! (Evet, taş atmayın lütfen taş atmayın &#128516

31 yaşımda ilk kez bir işi severek yaptığımı gönül rahatlığıyla ve sevgiyle söyleyebiliyorum:
Artık bir çilingirim! 🔐


Ve gelelim esas meseleye...
Amerika’daki çilingirlik maceramı artık sizlerle paylaşmaya karar verdim. Tam 95 adet video stokladım bile! 🚀
Bu yolculukta beni yalnız bırakmak istemezseniz, kapım her gün sizlere açık.
Destek olmak isterseniz, aşağıya sosyal medya hesaplarımı bırakıyorum.
Takibe beklerim, yorumlarınızı dört gözle okuyacağım!
Şeyyy... ne diyorduk?
Allah’a ısmarladık!
📸 Instagram
📘 Facebook
▶️ YouTube
🎵 TikTok
🐦 Twitter (X)