Allah 1000 tane sebep göstermiş aslında sen sevdiğin için devam etmişsin.
Boşver giden 1.5 yıl olsun.
1.5 yılımı verdiğim insan...
37
●2.162
- 11-06-2025, 23:56:12Üyeliği durdurulduSevgilisi daha ilişkinin başlarındayken eski sevgilisi ile takipleşiyor, mesajlaşıyormuş. Affetmiş fazla umursamamış bu durumu.ua87 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha sonra yine türlü türlü erkek mevzuları geçmiş, hatta bir tane erkek buna aşık olmuş kim olduğunu arıyormuş sonra bulunca ayy buldum kanka galiba çok heycanlandım yazmış, direkt ayrılma sebebi ama yine bir şey dememiş sanırım.
Sonra yine erkek mevzuları vs vs olmuş, sonunda ayrılmışlar kız buna yalvarmış dön diye, yok bla bla kişisiyle konuş demiş kız yedirememiş gitmiş ayrıldıktan 1 hafta sonra başkasıyla yiyiştiği videoları atmış, konu sahibide o videoları alıp kızın annesine atmış. Sonra tekrar yalvarmış barışalım barışalım diye, yok demiş engellemiş ama hala çok seviyormuş unutamıyormuş. Böyle anladım ben. - 12-06-2025, 00:00:35Özet geçtiğiniz için sağolun.Daha ilişkinin başında seni aldatıp yalan söyleyen kadınla beraberliğe devam edersen başına her türlü rezillik gelir.Bu arkadaş bu kafayla giderse hayatında sağlıklı uzun bir tane bile ilişkisi olmaz.Kızın annesine yaptıkları rezillikleri vs...saymıyorum bile.baalcim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 12-06-2025, 00:04:43Ben hiç bir rezillik yapmadım kardeşim ayrıca yiyişmek değil sadece video 3 4 saniye ve öpüyor olay bu , annesi beni seviyor ve kızından ayrılınca bana kızıyor ben suçluymuşum gibi ben de çok sinirliydim annesine attım böyle boş boş bana rezillik yapmışım gibi konuşma okuyacaksan tam oku konuyuua87 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 12-06-2025, 00:56:47Tamamını okudum ve şöyle bir yorum yapmak istiyorum.
İlk llişkin olduğu için bu kadar sahiplenmen, hatalarını görmezlikten gelmen çok normal canını sıkma.
Ama şöyle de bir detay var, bir çok erkeğin önünde diz çöktüğü bir ilişkide aslında dik durmaya çalışsan da sende onlar gibi diz çöktüğün için onda bir değerin kalmadı. Tam tersine egosunu tatmin edecek insanlara sınır çizmesi gerekti ve bir farkın olmadığı için kaçıp gitti. Bence kız normal davranıyor. Çünkü onlardan farkın yoktu ve bu saatten sonrada olmayacak. Mutlu giden süreçte egosunu tatmin edecek insan sayısı azaldı ve elinde tek seçenek kaldı bunu da böyle değerlendir.
Son olarak, denginle karşılaşmadığın, karşındaki insanın sana göre olup olmadığını anlayamadın sürece ziyan olmaya devam edeceksin. - 12-06-2025, 03:31:45Hakkınızda hayırlısı hocam, kendisi kaybeder. Gidene gitme demem ben. Bu saçmalıklar yüzünden sevgili yapmaya korkuyorum.
- 12-06-2025, 08:19:23Üyeliği durdurulduBöyle kadınlar senin gibi Türkçesi güzel erkekleri hak etmiyor. Sen varken başkalarıyla düşen kalkan, ona buna yazan, takipleşen, gözü senden başka herkeste olan kadınlardan uzak dur kardeşim. İlk olduğu için bu sana tecrübe olsun. Sonraki ilişkilerinde çizgiyi koyarsın. Aşarsa hadi eyvallah der geçersin.
