Sevgilisi daha ilişkinin başlarındayken eski sevgilisi ile takipleşiyor, mesajlaşıyormuş. Affetmiş fazla umursamamış bu durumu.
Daha sonra yine türlü türlü erkek mevzuları geçmiş, hatta bir tane erkek buna aşık olmuş kim olduğunu arıyormuş sonra bulunca ayy buldum kanka galiba çok heycanlandım yazmış, direkt ayrılma sebebi ama yine bir şey dememiş sanırım.
Sonra yine erkek mevzuları vs vs olmuş, sonunda ayrılmışlar kız buna yalvarmış dön diye, yok bla bla kişisiyle konuş demiş kız yedirememiş gitmiş ayrıldıktan 1 hafta sonra başkasıyla yiyiştiği videoları atmış, konu sahibide o videoları alıp kızın annesine atmış. Sonra tekrar yalvarmış barışalım barışalım diye, yok demiş engellemiş ama hala çok seviyormuş unutamıyormuş. Böyle anladım ben.
Özet geçtiğiniz için sağolun.Daha ilişkinin başında seni aldatıp yalan söyleyen kadınla beraberliğe devam edersen başına her türlü rezillik gelir.Bu arkadaş bu kafayla giderse hayatında sağlıklı uzun bir tane bile ilişkisi olmaz.Kızın annesine yaptıkları rezillikleri vs...saymıyorum bile.