Kiracı ile sorun
9
●486
- 23-05-2025, 13:34:51Merhaba, dükkanımda şuan duran kiracıma seneye kendim geleceğimi ve iş yapacağımı söyledim. İlkte baştan biraz kem küm etti vs. Neyse mülk sahibi olarak kiradan şikayetçi olarak amacım onu çıkarıp başka kiracı koymak değil. Zaten orda ki kiraların 3/1’i fiyatına duruyor. Gerçekten kendim yerleşeceğim dükkana. Avukatıma sordum, ilk yol kendi rızasıyla seneye çıkacağına dair tahliye taahhütnamesi imzalatmak dedi. İmzalamazsa biz noterden tahliye ihtarname çekeriz dedi. Siz ne düşünüyorsunuz daha önce başına gelen oldu mu ?
- 23-05-2025, 13:38:32Ribbon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 23-05-2025, 13:46:43Sorudata adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 23-05-2025, 14:07:41ALLAH yardımcınız olsun, şimdi yazardım destan olur uzun Sulh huhukta benim tamda duyup hakim olduğumuz konular ancak KAT MÜLKİYETİ kanunu biraz çetrefilli tahliye davaları, tapu iptal davaları, ahkam-ı şahsiye davaları ne yazıkki kişilerin karşılıklı rızai selayetlerine dayandığı için uzun sürüyor.
Anlaşma yoluna gitmeniz en doğrusu, Tanıdığımız biri ilgili alanda bilirkişi olmasına rağmen tahliye çıkartamadı kiracısına en son tahliye bedellerini ödedi öyle çıkardı.. - 24-05-2025, 11:30:16Notere,
karşı cevap yazmıştı bizim kiracı, inandırıcı değil diye. Bir şey çıkmadı. En son tahliye taahhutnemasi ile dava açtık. Allah'tan ilk girerken t. Taahnutnamesi almışız. Sonra
2 yıl mahkeme 2 yıl istinaf sürdü, Şu an yoklar , bizim avukat ta zaten tırttı .
işi taahhütname halletti