Sevindik adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Yeni nesil kolay paraya o kadar alışmış ki...
34
●3.356
- 15-05-2025, 16:39:21Üyeliği durdurulduKardeşim fırsatı bedava verseydim de inanmayan yine inanmazdı. Zaten mesele bedavacılık değil, insanların kafasında bahane üretme alışkanlığı. Bu işler samimiyetle değil, sistemle ve bilgiyle yürür. Samimiyet isteyen gidip sohbet gruplarında dertleşebilir.
- 15-05-2025, 16:44:26Konuya ilk ve tek yorumum o yüzden boşa alıntı yapmayınız okumayacağım.Öncelikle millete laf yetiştirmek yerine kuralları okuyunuz .
1 ay olmadan ticari konu açılamaz.
Ayrıca taban fiyatı olan ürünlerin metot satışları forumda yasaktır bilginiz olsun.Ek olarak @AbdullahAA; bir konuda zaten sizi uyarmış Hem metot satışı yapıyorsun.Hem 1 ay dolmadan konular açıyorsun hem de reklam amaçlı konu açıyorsun bir de uyaranlara atar yapıyorsun.Yaptığınız tradeler bile şüpheli görüyorum 5 trade olmadan metotlar satılmış incelenmesi gerekir.Hatta bence kimlik doğrulamasına atılmalı profil.Takdir moderatörlerindir. - 15-05-2025, 16:48:28Her ay Yenilenen Ads sektöründe eğitim paketi satıyorsun üstüne gençler iş beğenmiyor diyorsun senin sattığın pakette haziran ayında hangi suspendler hangi hatalar gelicek belli değil yeni nesil gayet akıllı para kaptırmamakta bir zeka seviyesidir.
- 15-05-2025, 16:48:39Üyeliği durdurulduBiz neredeyiz, siz neyi anlatıyorsunuz anlayamadımAbdullah07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Yanlışlıkla ticaret yapmayalım diye sizi engelliyorum, kusura bakmayın
- 15-05-2025, 16:54:52Bu konu da reklam amaçlı açılmış zaten.Sevindik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 15-05-2025, 16:55:30Arkadaşa cevap vermeye bile gerek yok zaten belli de bu kadar yorumdan sonra profilinde leke kalır bu konu reklamdan çokGelistirici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 15-05-2025, 16:57:00Üyeliği durdurulduArkadaşlar, sanırım yanlış anlaşıldım.
Herkese saygı duyuyorum, kimseyi kırmak ya da tartışmak niyetim yoktu.
Konuyu bu noktada sonlandırıp kilitliyorum. Anlayışınız için teşekkür ederim, kusura bakmayın. - 15-05-2025, 17:00:03OLAMAZ!
BU GÜNÜMÜZÜN GENÇLERİ FAZLA ZEKİ! PARALARINI KAPTIRMIYORLAR!
Hmmm üyeliğim 1 ay olmamış ve yeni nesil gençler paralarını kaptırmıyor bana. Oysa 45 dakikada kazanabilceğim parayı eğitim satmaya çalışarak kazanmaya çalışıyordum. Hmm.
hemen gençleri kötüleyen bir post açayım da reklamım olsun hem bunu reklamdan saymazlar kuralların üstündeyim zaten aradan etkileşim kasarım hem de ihtiyarlık sinirimi atarım
tam olarak bu muydu aklınızdan geçen? İnsanlara burda zorla eğitim satmaya çalışacağınız sürede gidip kendiniz kazansaydınız ya o parayı? Madem 45 dakikada o parayı çıkarıyorsunuz 40 dakika anlatmaya harcadım diyosunuz anlatmaya harcamak yerine kendiniz yapsanıza?
aptal değiliz, yaşta büyük olduğunuz için bizimle oynayabileceğinizi sanıyorsunuz. Ama size kötü bir haberim var, önemli olan yaş akıl yaşı. Doğduğunuz sene değil.
iyi forumlar, kuralları ihlal etmeler.
sorun burada. İnandırıcı değilsin, dediğin gibi isteyen alır istemeyen almaz fotoğrafda ki arkadaş da istememiş gayet basit bir olay.