• 13-11-2024, 01:21:06
    #1
    BU KONU MANSUR YAVAŞ'I KARALAMAK İÇİN AÇILMAMIŞTIR.
    KONUYU AÇMA SEBEBİM DEĞMEYECEK SANATÇILARA MİLYONLAR ÖDENMESİDİR.

    GÜNCELLEME : KONU SİYASETE KAYDIĞI İÇİN KİLİTLEYECEĞİM. "BEGE,MURDA,GÜNEŞ" GİBİ YENİ PİYASAYA ÇIKMIŞ SANATÇILARA BU KADAR ÖDEME YAPILMASINA TEPKİ OLARAK BU KONUYU AÇTIM AMA RAYINDAN ÇIKTI.


    MANSUR YAVAŞ'A VE PARTİ FARKETMEKSİZİN HALK İÇİN HİZMET YAPAN TÜM BELEDİYE BAŞKANLARINA TEŞEKKÜR EDERİM.

    Alıntı
    “Burada internetteki mesaj neydi ‘Candan Erçetin’e 80 milyon lira ödendi.’ Burada Candan Erçetin’in yanında Athena, Güneş, Zeynep Bastık, Selçuk Balcı, Hadise, Bege, Candan Erçetin, Murda olarak 8 tane konser var. Teknik bir sefer kuruluyor, sekizi birden orada hizmet alıyor. Toplam 94 milyon lira. Bunu sekize böleceksiniz arkadaşlar. Bir sanatçıya 60 milyon veriyor. 100 milyon veriyor gibi iftiraların karşısında rakamlar burada. 2024 yılı 23 Nisan Semicenk, Gazapizm ve Edis 3 tane sanatçı teknik yine 46 bin lira burada ses, sahne ve diğer ekipmanlar var. Bunu yazmamışlar, niye yazmadılarsa? Mor ve Ötesi’ne de 71 milyon verildi diye internete yaydılar. 17-18-19’da üç adet konser, teknik kurulum, 48 milyon lira. Sanatçılar ve ekiplerine ödenen paralar da 30 milyon lira. 78 milyon 500 bin lira. Üçe böldüğünüz zaman konser başına ne düştüğünü göreceksiniz. 30 Ağustos'ta yine Tan Taşçı konserine kurulumla beraber 41 milyon 950 bin lira ödenmiş. 28-29 Ekim en fazla problemin yaşandığı kimi sanatçı yüzünden bize saldırdı. Çünkü Türkiye'de sanatçıların birçoğu da insanların istediğine istemediğine, beğendiğine beğenmediğine bazen siyasi görüşüne göre değerlendirilir.”
    Alıntı
    17-18-19’da üç adet konser, teknik kurulum, 48 milyon lira. Sanatçılar ve ekiplerine ödenen paralar da 30 milyon lira. 78 milyon 500 bin lira.
    3 gün için teknik kurulum nasıl 48 milyon tl olabiliyor ? sanatçılar ve ekibe nasıl bu kadar para ödeniyor ? Siyaset yapmadan tarafsız bir şekilde söylüyorum ; o zaman konser falan yapmayın abi bu rakamlar şaka mıdır ?

    Alıntı
    2 ana konser ses, sahne, ışık, led ekran, ana sahne imalatı ve dekor 31 milyon 680 bin lira. Konserin diğer hizmet kalemleri Ebru Gündeş ve ekibine ödenen dahil 13 milyon 257 bin lira. Bunun içerisinde Ebru Gündeş'in kendi muvafakatıyla açıklıyoruz. Kaşe bedeli zaten belli. Ekibiyle beraber makyözünden tutun yanında getirdiği yani bütün ekibine ödenen para 4 milyon 750 bin lira arkadaşlar. Bunun içerisinde Ebru Gündeş kaşe bedelini almıştır.


    Sanata saygım var fakat bu kadar para ödenmesini doğru bulmuyorum.

    Şahsen bir vatandaş olarak HANGİ PARTİ YAPARSA YAPSIN FARKETMEKSİZİN bu rakamlara konser istemiyorum.


    kaynak : https://www.ankara.bel.tr/haberler/m...le-degil-17511
  • 13-11-2024, 01:22:44
    #2
    Burası karışır.

    (Popüler potansiyeli olan konudan, konu altı reklam satılıktır)
  • 13-11-2024, 01:25:37
    #3
    Kesinlikle bunun yanı sıra Çanakkale köprüsüne ödenen gecis garantisi için YILLIK 934618624000₺ (9.3milyar TL ) gibi. Buda gereksiz. Hak veriyorum.
  • 13-11-2024, 01:26:45
    #4
    Al birini vur ötekine
    • Scripter
    • CKCREATIVE
    Scripter ve CKCREATIVE bunu beğendi.
    2 kişi bunu beğendi.
  • 13-11-2024, 01:27:21
    #5
    Üyeliği durduruldu
    satılık iki ürünüm var;
    mac mini late 2018 16 gb 250 ssd fiyat: 18.000 tl
    iphone 13 pro 128 gb %88 fiyat: 42.000 tl
  • 13-11-2024, 01:30:19
    #6
    İktidarın milleti keklemesin'den başka bir şey değil.

    Belediyecilik nedir ? Bulunduğun halka bölgeye hizmet vermektir.
    Halk aktivite istiyorsa , aktivite sunarsın buna bütçe ayırırsın.
    Belediyenin ülke ekonomisi için bir şey yapma gibi bir zorunluluğu yada görevi yok , bulunduğu bölgeden sorumlu.

    Belediye kendi görevlerini yapmak yerine konsere para harcıyorsa o zaman sorun vardır , ama adam işini yapıyor üstüne toplam bütçesinin %1i bile rakama denk gelmeyen bir rakamı özel günlerde halkı için harcıyorsa gayet normal.

    Sarayının Faturası bile 50 milyondna fazla gelen cumhurbaşkanımıza tasarruf et diyemeyenler kalkıp buna laf ediyor.

    Birisi şahsi harcama
    Diğeri özel günlerde yüz binler için olan aktivite

    Siz karar verin.

    Ha yinede diyorsanız gerçekten tasarruf edilecekse önce en tepeden Cumhurbaşkanından başlar , tüm belediyeler dahil hepsi bu tarz etkinlikler dahil hepsini yasaklarsın olur biter.
  • 13-11-2024, 01:31:15
    #7
    kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İktidarın milleti keklemesin'den başka bir şey değil.

    Belediyecilik nedir ? Bulunduğun halka bölgeye hizmet vermektir.
    Halk aktivite istiyorsa , aktivite sunarsın buna bütçe ayırırsın.
    Belediyenin ülke ekonomisi için bir şey yapma gibi bir zorunluluğu yada görevi yok , bulunduğu bölgeden sorumlu.

    Belediye kendi görevlerini yapmak yerine konsere para harcıyorsa o zaman sorun vardır , ama adam işini yapıyor üstüne toplam bütçesinin %1i bile rakama denk gelmeyen bir rakamı özel günlerde halkı için harcıyorsa gayet normal.

    Sarayının Faturası bile 50 milyondna fazla gelen cumhurbaşkanımıza tasarruf et diyemeyenler kalkıp buna laf ediyor.

    Birisi şahsi harcama
    Diğeri özel günlerde yüz binler için olan aktivite

    Siz karar verin.

    Ha yinede diyorsanız gerçekten tasarruf edilecekse önce en tepeden Cumhurbaşkanından başlar , tüm belediyeler dahil hepsi bu tarz etkinlikler dahil hepsini yasaklarsın olur biter.


    Cumhurbaşkanımızın saraylarının yıllık faturaları bile 50 milyon TLden fazladır
    Hocam yine de bu rakamlara konser verip milleti zengin etmesinler gerek yok 😂 Bege kim ? 😂
  • 13-11-2024, 01:33:49
    #8
    ByMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam yine de bu rakamlara konser verip milleti zengin etmesinler gerek yok 😂 Bege kim ? 😂
    Sosyal belediyecilik ilkesini yerine getiriyor. Kültür yolu festivali için ödenen 800 milyon TL nasil.
    Kültür turizm Bakanlığı'nın organize ettiği kültür yolu festivali 16 ilde gerçekleşti bunun toplam harcaması 800 milyon TL. Buda ortalama her şehir için 50 milyon TL ödemiş yani Ankara bb 50 milyon ödemesi gayet normal. Bakanlığa bakacak olursak
  • 13-11-2024, 01:33:51
    #9
    Mansur gibi halkçı ve israfı bitirmiş adamı
    oyle bir hale getirdiler ki
    halbuki diğer belediyelerde neler oluyordur neler

    ben Ebru yu merak ediyordum açıklanmış:

    Bunun içerisinde Ebru Gündeş'in kendi muvafakatıyla açıklıyoruz. Kaşe bedeli zaten belli. Ekibiyle beraber makyözünden tutun yanında getirdiği yani bütün ekibine ödenen para 4 milyon 750 bin lira arkadaşlar. Bunun içerisinde Ebru Gündeş kaşe bedelini almıştır. Bunu da açıklamamızı istedi. Yani kalkıp böyle bir sanatçıya konser için şu kadar para ödendi falan tamamen algı operasyonudur. 27 Ekim günü öğleden sonra sadece konser etkinliklerinin yapılmasına karar verildi. O iptalden sonra on iş günü üzerinden tekliflendirilen iş iptal kararının olduğu gün dört gün düşürerek firmanın hak edişi altı gün üzerinden yapılmıştır. Hakediş ve genel kabul evraklarına göre 44 milyon 937 bin lira olarak faturalandırılmıştır. Yani didik didik didiklediğimiz şeye de geleceğim. Kurulumda çalışan scaff ve sahne personeli tam 90 kişi. Tek tek bunların sigorta girişlerini istedim, bordrolarını istedim. Ayrıca teknik, ses, ışık ve led ekranda çalışan 56 kişi. Bunların arzu eden olursa görüntüleri var. Tamamının sigorta fişleri, KVKK'ya engel olmayacak şekilde kendilerine gösterilebilir. Bunların yemesi, içmesi, konaklaması dahildir. 12 TIR şehir dışından, 8 TIR da Ankara'dan olmak üzere toplam 20 TIR malzemeyle kurulum yapılmıştır. 12 TIR Ankara dışından gelmiştir. Bunların da sevk irsaliyelerini bizzat kendim inceledim. Toplam kurulum ve söküm de günlük çalışan sayısı 146 kişi.”