Sıkışmış hissediyorum
4
●204
- 17-09-2024, 14:54:152 yıllık üni okuyorum, ehliyetim yok, kendi alanımda iş bulmam lazım yoksa stajımı doldurup mezun olamam ama iş bulamıyorum her yer tam zamanlı çalışan istiyor, tam zamanlı çalışmak için okula gitmemem gerek. Hayatta tek bir şey bile yolunda gitmiyor, nasıl kurtulurum bundan ?
- 17-09-2024, 14:58:03Bölüm hocalarının staj bulma konusunda tanıdıkları olabilir, bunun dışında öğrenci işleri kısmından da yardım alabilirsiniz. Birçok okul bu konuda yardımcı olabiliyor.
Bunun dışında, herhangi bir şirkete, staj ilanı olmasa dahi, staj başvurusu yapabilirsiniz. Şirketin stajer aldığından emin olun yeter. - 17-09-2024, 15:01:50dostum öncelikle sağlığın sıhhatin yerindemi bundan daha önemli bir şey yok. bazen mutlu olmak için bu bile yeterliyken bazende benim neden iphonum yok diyerek dünyayı zehir edebilirsin kendine. elindekilerinin farkında olarak mutlu olmaya çalış herşey hemen olmuyor malesef.