Sokak hayvanlarına yönelik teklif kabul edildi
40
●2.286
- 24-07-2024, 03:46:49Üyeliği durdurulduNiyetiniz artan köpek nüfusunun önüne geçmek yerine ölümlerini izlemek o zaman?Nux adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 24-07-2024, 03:49:14Selam olsun,
Şu millet çocuğunu mülteciden değil, çocuk istismarcısından değil, ilkokula inmiş uyuşturucudan değil, aile içi şiddetten değil, çocuk gelin olmasından değil sadece kedi ve köpekten koruma derdine düşmüş ya ne diyeyim?
Çocuğunuzun istismar edilme, tacize uğrama ya da uyuşturucu kullanma ihtimali ısırılma ihtimalinin yüzlerce katı.
Hep yazdım yine yazıyorum.
100 ısırılmış çocuğun resmini paylaşıp, 10.000'lerce istismara uğramış çocuğu yok saydığınız için samimiyetinize inancım sıfırdır.
Koca koca insanlar çocukları için güven ortamını köpek olmadığında sağlayacağını düşünüyor.
Çocukları bile borçlu doğmuş insanların çocuklarının geleceği yok edilmişken köpekleri öldürüp çocuklarına güvenli, huzurlu bir ortam sağlayacaklarını düşünmesi acıdır.
Neden samimiyetsizsiniz?
Bir suriyeli taciz tecavüz olayına karışınca "hepsi aynı mı? Suç kişisel!" diyen insanlar köpek ısırdığında "tüm köpekler" ölsün diye haykırıyor.
Nereden baksam riyakarlık nereden baksam...
Şunun altını çiziyorum!
1 kişi bile ısırılsa bu bir sorundur. Isırılan insanları yok saymıyorum sadece ısırılmaktan onlarca kat daha ağır yaralar bırakacak yüzlerce kat daha fazla yaşanan olayları değil sadece kedi ve köpeklere karşı bu kadar ses çıkartılmasına laf ediyorum.
Hakikatten evladını düşünenlerin önceliği kedi köpek değildir.
Ne köpekler öldürülsün ne çocuklar ısırılsın.
Biz ikisinin de olmasını istemiyoruz.
Hayvanların canını nasıl savunuyorsak elbette insanların canı da aynı derecede kutsaldır. - 24-07-2024, 03:53:31öldürmek değil, uyutmak türkiyede kaç tane köpek yüzünden yaralanan veya ölen çocuk var hiç düşündünüzmü? sinek ısırığına bile sinir olan bir insanın köpekler uyutulmasın demesi çok sinirime gidiyor açıkcası.YGTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 24-07-2024, 03:56:23Üyeliği durdurulduÖldürmek ile uyutmanin farkını açıklar mısın? Başka çözümlere bakmasan itlafa yöneliyorsaniz demek ki bu işin intikamını istiyorsunuz demektir. Çözüm itlaf değil, anlamadınız gitti.slowy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 24-07-2024, 03:58:12Hayatında hiç köpek beslememiş, sahiplenmemiş, apartman dairesine sıkışmış. Hayvan sevgisi söz konusu olunca mangalda kül bırakmayıp iş fiile gelince laftan ileri geçemeyen arkadaşlar, her zamanki gibi işin kolayına kaçıyor. Liyakatsiz birilerinin ihmali yüzünden yine suçsuz canlar ölecek ki zaten ölüyordu. Bu vahşete, bu katliama ses çıkarmayanlar umarım gelecek yaşamlarında başlarına gelecek şeylerden dolayı pişmanlık yaşamazlar. Diğer konuyada detaylı yazdım ne yapılması gerektiğini, kopyala yapıştır yapmamayım, mantıklı çözüm belli.
- 24-07-2024, 03:59:00başka çozumlerde var tabi sadece saldırgan olanları uyutmak gibi vb ama bunlar reddedildi yapabileceğimiz birşey yok bende desteklerdim diğer çozumleri ancak yapılabilecek hiç birşey yok şuanlıkYGTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle