Selam olsun,
Şu millet çocuğunu mülteciden değil, çocuk istismarcısından değil, ilkokula inmiş uyuşturucudan değil, aile içi şiddetten değil, çocuk gelin olmasından değil sadece kedi ve köpekten koruma derdine düşmüş ya ne diyeyim?
Çocuğunuzun istismar edilme, tacize uğrama ya da uyuşturucu kullanma ihtimali ısırılma ihtimalinin yüzlerce katı.
Hep yazdım yine yazıyorum.
100 ısırılmış çocuğun resmini paylaşıp, 10.000'lerce istismara uğramış çocuğu yok saydığınız için samimiyetinize inancım sıfırdır.
Koca koca insanlar çocukları için güven ortamını köpek olmadığında sağlayacağını düşünüyor.
Çocukları bile borçlu doğmuş insanların çocuklarının geleceği yok edilmişken köpekleri öldürüp çocuklarına güvenli, huzurlu bir ortam sağlayacaklarını düşünmesi acıdır.
Neden samimiyetsizsiniz?
Bir suriyeli taciz tecavüz olayına karışınca "hepsi aynı mı? Suç kişisel!" diyen insanlar köpek ısırdığında "tüm köpekler" ölsün diye haykırıyor.
Nereden baksam riyakarlık nereden baksam...
Şunun altını çiziyorum!
1 kişi bile ısırılsa bu bir sorundur. Isırılan insanları yok saymıyorum sadece ısırılmaktan onlarca kat daha ağır yaralar bırakacak yüzlerce kat daha fazla yaşanan olayları değil sadece kedi ve köpeklere karşı bu kadar ses çıkartılmasına laf ediyorum.
Hakikatten evladını düşünenlerin önceliği kedi köpek değildir.
Ne köpekler öldürülsün ne çocuklar ısırılsın.
Biz ikisinin de olmasını istemiyoruz.
Hayvanların canını nasıl savunuyorsak elbette insanların canı da aynı derecede kutsaldır.