• 16-05-2024, 18:15:23
    #1
    merhabalar anindasms.com girip üye oldum telegram numara alacaksanız öncelikle 14.95 e hindistan görüyorsun yüklüyorsun hizmet geçici kapalı diyor

    bu defa 30 50 tl ye yöneliyorsun bir kere yüklemişsin sonuçta onuda yüklüyor insan..

    ben tekrar para yükledim en üst limitler dahil hiçbiri çalışmıyor ve iade alamıyorsun ulaşım sıfır

    şuan para yüklü hizmet yok bu site sahibi aramızdaysa lütfen öğrenmek istiyorum

    teşekkürler
  • 16-05-2024, 18:19:30
    #2
    Geçmiş olsun ben deneme amaçlı 15 TL yükledim SMS onay kod çalışmıyor. Para tuzağı insanların bu siteden alışveriş yapmalarını önermiyorum
  • 16-05-2024, 18:20:53
    #3
    aLf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Geçmiş olsun ben deneme amaçlı 15 TL yükledim SMS onay kod çalışmıyor. Para tuzağı insanların bu siteden alışveriş yapmalarını öneriyorum
    ozaman banada geçmiş olsun gerçekten.. insanları ayık tutalım para vuruyordur bu şekilde
  • 16-05-2024, 18:26:17
    #4
    Geçmiş olsun hocam. Bazen servislerde sorunlar yaşanabiliyor.

    Dilerseniz imzamdaki siteye üye olun deneme bakiye ile işlemlerinizi yapın.

    Kod : r10

    iyi çalışmalar.
  • 16-05-2024, 18:28:03
    #5
    on2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    merhabalar anindasms.com girip üye oldum telegram numara alacaksanız öncelikle 14.95 e hindistan görüyorsun yüklüyorsun hizmet geçici kapalı diyor

    bu defa 30 50 tl ye yöneliyorsun bir kere yüklemişsin sonuçta onuda yüklüyor insan..

    ben tekrar para yükledim en üst limitler dahil hiçbiri çalışmıyor ve iade alamıyorsun ulaşım sıfır

    şuan para yüklü hizmet yok bu site sahibi aramızdaysa lütfen öğrenmek istiyorum

    teşekkürler
    aLf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Geçmiş olsun ben deneme amaçlı 15 TL yükledim SMS onay kod çalışmıyor. Para tuzağı insanların bu siteden alışveriş yapmalarını önermiyorum
    hocam oradan alışveriş yapacağınıza onayal.net den sizlere yardımcı olabilirim
    eğer bizim önerdiğimiz servislerde çalışmaz ise %100 para iadesi yapıyoruz
    herhangi bir sorunda da 7/24 destek hattımızdan iletişime geçebilirsiniz her türlü destekte bulunabiliriz
  • 16-05-2024, 18:48:05
    #6
    ben kullanmışım başarılı işlemler var, başarısızlarda var. çok dolandırıcı gibi gelmedi
  • 16-05-2024, 18:48:29
    #7
    İngiltere Sim Kart
    Sms sitelerinin hemen hemen hepsi böyledir, para tuzağı olması ile ilgisi yok..
  • 16-05-2024, 18:55:05
    #8
    Konuyu açan arkadaşlar bir tez canlı sanırım ((: diğer sms sitelerinde de aynı durumlar vardır numaralar geç gelir smsler geç gelir normal şeyler bu siteyi uzun zamandır kullanıyorum numaralar tarafından sorunda yaşadık ama hiç bir zaman ekstra bir olumsuzluk yaşamadık açıkcası fakat çok da siteyi duyurmayın numara kalmıyor sonra
  • 16-05-2024, 20:28:40
    #9
    Herkesin api aldığı 5sim smsactive gibi siteleri kullanmamanızın özel bir nedeni var mı