Eyup adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Yaşlı Çifti Darp Eden Ergen SERBEST BIRAKILDI 😡
14
●1.008
- 29-02-2024, 11:29:44Ya arkadaş ne kadar kolay ahkam kesiyorsunuz ? Tabi ki dövmesine bende karşıyım ancak neler yaşandı acaba ? Belki küfürler etti şimdi diyeceksiniz ki yaşlı adam ne küfrü edecek yaşlı başlı insanlar. O kadar ağzı pislik içinde yaşlı insanlar gördüm ki onları görünce insanlardan soğudum. Yapılan kesinlikle yanlış bu kadar büyütülmemeliydi ancak hemen herşeyi gördüğünüz gibi yargılamayın. Millet arabanın içerisinde telefonu kayda alır çeker yok bana saldırıyor diye.. Ancak 50 metre önce adamın canına kastetti şimdi de çakallığa yatıyor belki ?
Şimdi beni suçlayacaksınız ama umurumda değil.
Ben artık yaşlısına da gencine de inancım kalmadı. Her gördüğüme direkt inanmama kararı aldım işin aslını bilmeden konuşmamalı kimse. - 29-02-2024, 12:03:475 yaşında çocuk küfür ettiğinde de dövecek misin hocam?Tatoglubilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu yanlış bir üdşünme şekli, akıl hastaları ile, çocuklarla ve yaşlılarla uğraşılmaz.
He der geçersin.
70 yaşında ayağa bile kalkamayacak bir adam küfür etse ne olur?
İnsanlar yaşlandıkça çocuklaşır.
Yaşlılara böyle davrananlar bir gün yaşlandıklarında daha beterini görürler.
Bu ülkenin gençlerinin 20 senede yaşlısına saygısı tamamen bitti.
Çocuğun, yaşlının ne olduğunu sosyal hayattaki görgü kurallarını bilmeyen insanların sayısı giderek artıyor.
Eskiden de eğitimsiz cahil insanlarımız vardı, ama bu insanlar 70 yaşındaki insanları sokakta dövmeyecek kadar görgüye empatiye sahiptiler.
Yaşlısına düşman, büyüğünü saymayan bir nesil yetişti.
Bugün yaşlısına bu muameleyi gösterenler 50 sene sonra Suriyelisinden Afganından daha beter muamele görecekler. - 29-02-2024, 13:46:48Yo boş boş düşünenler var bu konuda. Kimin haklı olduğunu bilmem ama biri kadın biri erkek iki yaşlı insanı sıkıştırması kolay. Ya daha daşş... biri olsaydı ne olacaktı ? Bazen sonunu düşünerek hareket etmek lazım. Gerçi bu baba denilen şahsiyet ile bebesi de düşünmüş (!).
- Hadi diyelim ki baba ve oğlu haklı. Sizce bu şekilde nasıl kanıtlayacak ? - 29-02-2024, 14:58:47Bunun gerekçesi olamaz. Adamın elinde baston var. Karşılık veremeyecek durumda belli. Delikanlı adam bu durumda birine ne olursa olsun el kaldıramaz. Böyle boş şeyler yazıpta insanları polemiğe çekme. Bir gün anenin babanın başına geldiğinde aynı şekilde davranırmısın merak ediyorum.Tatoglubilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 29-02-2024, 16:29:53Benim anam babam o şekilde kimseye davranmaz ! Bizde erkek kavgalarına kadınla bile karışmaz kadın erkeğe laf söylemez hakaret , küfür etmez !Lone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben demiyorum ki burada adamlar haklı haksız. Uzaktan kamera kaydıyla bir şeyi suçlamadan düşüneceksin. Hepiniz melek oldunuz bir tek şeytan biziz. Ne gördünüz geçirdiniz de kamera kaydından birine haklı birine haksız diyorsun ? Adamı katil olarak görüyorsun. Bence de yaptığı %100 hatalı ancak karşı tarafın ne kadar pislik olabileceğini düşünüyor musun ? Ben rizeli ve anlık patlayan birisiyim. Bugüne kadar ailemde / çevremde hiç bir insan murat şöyle şöyle kötü insan demezler . Ancak bana birisi saygısızlık yaptımı yaşına da başına da bakmam . Ben herkese saygı duyuyorsam karşı taraf da saygı duymayı bilecek. Bana küfür eden birisi olduktan sonra bana ne onun yaşından ? O yaşa gelmiş küfür etmeyi biliyorsa karşılığını da kabullenmeyi bilmeli.
Sizin melekliğiniz size yarasın bana değil.