Tatoglubilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya arkadaş ne kadar kolay ahkam kesiyorsunuz ? Tabi ki dövmesine bende karşıyım ancak neler yaşandı acaba ? Belki küfürler etti şimdi diyeceksiniz ki yaşlı adam ne küfrü edecek yaşlı başlı insanlar. O kadar ağzı pislik içinde yaşlı insanlar gördüm ki onları görünce insanlardan soğudum. Yapılan kesinlikle yanlış bu kadar büyütülmemeliydi ancak hemen herşeyi gördüğünüz gibi yargılamayın. Millet arabanın içerisinde telefonu kayda alır çeker yok bana saldırıyor diye.. Ancak 50 metre önce adamın canına kastetti şimdi de çakallığa yatıyor belki ?

Şimdi beni suçlayacaksınız ama umurumda değil.

Ben artık yaşlısına da gencine de inancım kalmadı. Her gördüğüme direkt inanmama kararı aldım işin aslını bilmeden konuşmamalı kimse.
5 yaşında çocuk küfür ettiğinde de dövecek misin hocam?
Bu yanlış bir üdşünme şekli, akıl hastaları ile, çocuklarla ve yaşlılarla uğraşılmaz.
He der geçersin.
70 yaşında ayağa bile kalkamayacak bir adam küfür etse ne olur?
İnsanlar yaşlandıkça çocuklaşır.
Yaşlılara böyle davrananlar bir gün yaşlandıklarında daha beterini görürler.

Bu ülkenin gençlerinin 20 senede yaşlısına saygısı tamamen bitti.
Çocuğun, yaşlının ne olduğunu sosyal hayattaki görgü kurallarını bilmeyen insanların sayısı giderek artıyor.
Eskiden de eğitimsiz cahil insanlarımız vardı, ama bu insanlar 70 yaşındaki insanları sokakta dövmeyecek kadar görgüye empatiye sahiptiler.
Yaşlısına düşman, büyüğünü saymayan bir nesil yetişti.
Bugün yaşlısına bu muameleyi gösterenler 50 sene sonra Suriyelisinden Afganından daha beter muamele görecekler.