Bunun gerekçesi olamaz. Adamın elinde baston var. Karşılık veremeyecek durumda belli. Delikanlı adam bu durumda birine ne olursa olsun el kaldıramaz. Böyle boş şeyler yazıpta insanları polemiğe çekme. Bir gün anenin babanın başına geldiğinde aynı şekilde davranırmısın merak ediyorum.
Benim anam babam o şekilde kimseye davranmaz ! Bizde erkek kavgalarına kadınla bile karışmaz kadın erkeğe laf söylemez hakaret , küfür etmez !
Ben demiyorum ki burada adamlar haklı haksız. Uzaktan kamera kaydıyla bir şeyi suçlamadan düşüneceksin. Hepiniz melek oldunuz bir tek şeytan biziz. Ne gördünüz geçirdiniz de kamera kaydından birine haklı birine haksız diyorsun ? Adamı katil olarak görüyorsun. Bence de yaptığı %100 hatalı ancak karşı tarafın ne kadar pislik olabileceğini düşünüyor musun ? Ben rizeli ve anlık patlayan birisiyim. Bugüne kadar ailemde / çevremde hiç bir insan murat şöyle şöyle kötü insan demezler . Ancak bana birisi saygısızlık yaptımı yaşına da başına da bakmam . Ben herkese saygı duyuyorsam karşı taraf da saygı duymayı bilecek. Bana küfür eden birisi olduktan sonra bana ne onun yaşından ? O yaşa gelmiş küfür etmeyi biliyorsa karşılığını da kabullenmeyi bilmeli.
Sizin melekliğiniz size yarasın bana değil.