İnsanlı Uzay Çağı Resmen Başladı
53
●2.878
- 19-01-2024, 13:44:55gereksiz bir şekilde bölücülük var, biri fitili ateşliyor diğeri de o yangına körükle dalıyor, her başarıyı karalamak sadece bizim Türk milletinde var, TOGG çıktı eleştirdiler, TUA kuruldu eleştirdiler, yıllardır TeknoFest yapılıyor eleştirdiler, uzaya Türk gönderiyoruz eleştiriliyor. başarı hepimizin başarısı arkasında durmayı az çok bilmeliyiz.
- 19-01-2024, 14:31:20Giden kişi binlerce başvuru arasından seçildi, hatta başvurusu online idi hatırlayan arkadaşlar olacaktır. Her başvuran vatandaşın cebinde 1.5 milyar TL olmayacağına göre T.C karşıladı. Yani bizler.ShakiraTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son zamanlarda Rte ile Elon'un sık münasebet sebepleride bu olaydan dolayı idi zaten. Artık ne kadar ödediler bilemiyoruz. - 19-01-2024, 14:49:53basari tam olarak nerede? Ben uzay gorevine vs gidiyor zannettim, ama her parayi verenin turist olarak katilabilecegi bir event oldugunu gordum. Yanlis miyim?emseryuke adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 19-01-2024, 14:55:32uzay görevine gidiyor zaten hocam, birçok deney olacak. tabii ki başarı, bugün o gider yarın sen gidersin belli mi olur? her şey böyle böyle başlamadı mı. profil resmindeki Atamız dahi küçük adımlarla bu ülkeyi kurtardı, önce Samsun'a çıktı, ardından vatanı kurtardı.dev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 19-01-2024, 15:06:59
- 19-01-2024, 15:29:40Üyeliği durdurulduDetayını bilmediğim ,çin ne olumlu ne de olumsuz bir şey söylemeyi doğru bulmuyorum. Eğer faydası varsa 1 milyor dolar da harcanmalı. Ancak faydası yoksa beleş olsa bile gereksiz.
Sadece iktidar düşmanlığı ile para hesabı yapanlara ise el insaf diyorum. Söyleyecek öyle çok şey var ki. Bu ülkenin bu milletin paraları öyle yerlere gitti ki. - 19-01-2024, 22:32:11Adamlar uzaya gitmek için teknolojiyi yapmış. Biz cebimizden 55 milyon dolar ödeyerek onu uzaya göndermişiz. Bu teknolojide en ufak rolümüz olmamış. Yetmedi 55 milyon doları yabancılara kaptırmışız. Ülkede emekli maaşı halen 7.500 TL buna başarı diyemeyeceğim. Çünkü parayı veren hemen hemen herkes bugün uzaya gidebiliyor. Artık ülke olarak gurur duyacağımız pek birşey olmadığı için bence neyle gurur duyacağımızı şaşırdık.
Bakın ülkenin büyüm kısmı cahil fanatikleri hariç bırakıyorum ihalarımız ile sihalarımız ile gurur duyuyor. Bende gurur duyuyorum. Bu işin partisi olmaz. Allah yolunu açık etsin.
Ancak bu olayda gurur duyulacak bir nokta baktım baktım göremedim. O para ile bu ülkeye ne yatırımlar yapılırdı yahu. Zaten dibe vurmuşuz. BİR DEFADA FABRİKA AÇILSIN AYAKTA ALKIŞLAYALIM!
Yap şu ülkede yeni yapılan apartmanlara güneş enerji panelini zorunlu. Aç güneş enerjisi paneli üreten fabrikayı. İthalatıda zorlaştır vergilerle. Bak nasıl ayakta alkışlıyor bu halk.