Adamlar uzaya gitmek için teknolojiyi yapmış. Biz cebimizden 55 milyon dolar ödeyerek onu uzaya göndermişiz. Bu teknolojide en ufak rolümüz olmamış. Yetmedi 55 milyon doları yabancılara kaptırmışız. Ülkede emekli maaşı halen 7.500 TL buna başarı diyemeyeceğim. Çünkü parayı veren hemen hemen herkes bugün uzaya gidebiliyor. Artık ülke olarak gurur duyacağımız pek birşey olmadığı için bence neyle gurur duyacağımızı şaşırdık.
Bakın ülkenin büyüm kısmı cahil fanatikleri hariç bırakıyorum ihalarımız ile sihalarımız ile gurur duyuyor. Bende gurur duyuyorum. Bu işin partisi olmaz. Allah yolunu açık etsin.
Ancak bu olayda gurur duyulacak bir nokta baktım baktım göremedim. O para ile bu ülkeye ne yatırımlar yapılırdı yahu. Zaten dibe vurmuşuz. BİR DEFADA FABRİKA AÇILSIN AYAKTA ALKIŞLAYALIM!
Yap şu ülkede yeni yapılan apartmanlara güneş enerji panelini zorunlu. Aç güneş enerjisi paneli üreten fabrikayı. İthalatıda zorlaştır vergilerle. Bak nasıl ayakta alkışlıyor bu halk.