• 13-11-2023, 20:06:54
    #55
    Üyeliği durduruldu
    Herkes yapıyor sonra da canım bir iki kişinin yaptığını herkese mal edemezsin diyor?

    Yahu ben görüyorum koca şehirde herkes yozlaşmışın dik alası ama sorsan herkes erdem sinyali çakıyor.

    Öncelikle bu insanlara matematik istatistik öğretmek gerekiyor sil baştan ilkokul ta liseye kadar.

    Şunu anlayın artık önceden insanların tüm bunlardan izole olduğu yerler vardı.

    Şimdi tek bir karış dahi yok.

    Sağolsun sosyal medya.

    Türkiye'de sorunlu ve cahil sayısı normal insan sayısından kat be kat yüksektir.

    Caddelerde sokaklarda da normal insan ender bulunur.

    WITCHER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İstanbul'da 2009 doğumlu dört lise öğrencisi, arkadaşları R.Y.'nin Şişli'deki evinde bir araya geldi. Grupta, aralarında duygusal yakınlık olan iki öğrenci bir süre sonra R.Y.’nin yatak odasına geçti. İddiaya göre N.E.A., erkek arkadaşı ile gireceği cinsel ilişkinin kayda alınmasını istedi. R.Y. kabul etti, iki arkadaşının özel anlarını kayda aldı.
    R.Y.'nin çektiği görüntüleri okuldan bir başka arkadaşı D.I.'ya yollamasıyla skandal patlak verdi. Görüntü kaydı önce okulda elden ele dolaştı, ardından internete düştü.
    O ANLARI KAYDETTİLER
    Halk TV’nin haberine göre N.E.A., ev sahibi R.Y.'den, erkek arkadaşlarıyla birlikte saklanmalarının kaydedilmesini istedi. R.Y., bu isteği yerine getirerek iki arkadaşının özel anlarını kaydetti. Ancak olay dönüm noktasında, R.Y.'nin bu görünümü aynı okuldan arkadaşı D.I.'ya gönderilmesi oldu.
    R.Y., ifadesinde şunları söyledi: "DI benim okuldan kız arkadaşım olur. Benim kendisinde bazı özel ayrıntılarım ve özel bilgilerim vardı. Birkaç gün sonra D.I., bana, yukarıda tuttuğum görüntüyü kendisine göndermemi veya elindekileri tuttuğunu yayacağını söyledi. D.I, elimde N.E.A.'ya ait görüntüler olduğunu biliyordu. D.I., beni bu şekilde tehdit ettiğinden, elimdeki görüntüleri kendisine verdim."

    SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTILAR
    D.I., aldığı bu görüntüleri erkek arkadaşı S.E.Y.'ye iletti. S.E.Y de bu görüntüleri başka bir arkadaşına gönderdi. Görüntüler daha sonra yavaş yavaş dolaşmaya başladı ve bir süre sonra sosyal medyada paylaşıldı. Bir Instagram hesabından bu görüntüler paylaşıldı.
    YURTDIŞI YASAĞI VE İMZA
    N. E. A ve ailesinin şikâyeti üzerine savcılık soruşturma başlattı. 4 çocuğun ifadesi şüpheli sıfatı ile alındı. Çocuklardan bir kısmı için yurtdışı yasağı ve haftada 3 gün karakola imza verme şartı getirildi.

    Not: Bizde lise okuduk sınıftan dışarı çıkmazdık gerçekten yeni kuşak nereye doğru gidiyor anlamak mümkün değil.
  • 13-11-2023, 20:06:56
    #56
    Birileri yapay zeka ile bu içerikleri üretiyor ve haber sitelerini trollüyor gibi geliyor bana..

    cümle yapılarına bakılırsa bu metinleri bir insan yazıyor olamaz. haber sitelerinin metinleri düzeltmeden yayınlaması da ayrı bir enteresanlık.
  • 14-11-2023, 10:11:58
    #57
    Evet konu ahlaksızlık ama bakıyorsun 4 kadınla evlenmeyi savunuyor, göğsü yeni tomurcuklanmışlarla evlenmeyi helal görüyor.
    Siz bir de Anadolu irfanını bilseniz....
    Gençliğin en azından bu cinsellik ahlakı konularında şu andaki emeklilerin neslinden çok daha iyi olduğunu bilirdiniz.
  • 15-11-2023, 02:04:54
    #58
    Çok kötü arkadaşlar, durum gerçekten çok çok çoooooooooook kötü. Buradakilerin çoğu belki dışarı çıkmıyor ama ben her gün dışarıdayım ve liseli, ilkokul son sınıf, yani 13-16 yaş arası çoluk, çocuk veletler kucaklara oturuyorlar, topluma açık yerde bildiğiniz sevişiyorlar, sadece üzerilerinde kıyafet var. Yemin ediyorum ben bu manzarayı her gün görüyorum bulunduğum yerin arka bahçesinde arkadaşlar. Banklara yatıyorlar, üzerilerini kapatıyorlar falan. İğrenç ötesi bir şey. Bir iki tane vurup adam etmek geliyor içimden.

    Bu yeni nesil o kadar iğrenç o kadar iğrenç ki. Lanet olsun ya, biz en berbat nesiliz gerçekten, atalarımız yedi içti, güzel gençlik geçirdi, tam sıra bize kaldı ortada hiçbir şey yok, üretmek zorunda kalan biz olduk, geleceğimize bakıyoruz o ise korkunç ve mide bulandırıcı. Bu iğrenç nesle bir gelecek bırakmak istemiyorum ben...

    Bu arada ben İstanbul'un tek bir yerinde görüyorum her gün bu olayı, onlarca lise öğrencisi resmen cinselliğini yaşamak için buraya geliyor. Görmediğim kim bilir tonlaarca vardır. Siz düşünün benim tanıklık olduğum yer küçücük bir yer ve her gün onlarcasını görüyorum.
  • 15-11-2023, 14:57:44
    #59
    AKSOYOGLU adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ülke dini istismar edip, çocuklara tecavüz eden, anası, bacısı hariç, gördüğü her kadına hallenen insanlıktan bir haber, çöl maymunları yüzünden bu halde değil, bizim yüzümüzden bu halde öyle mi aile terbiyesi almış sevgili dostum...

    -Tamam 👍🏻
    duygularıma tercüman olmuşsunuz
  • 16-11-2023, 12:29:34
    #60
    dev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bunlar ovundugu Osmanlidaki oglanciligi ya da hareme kadinlari doldurmayi gormezden gelip her seyi yeni nesile yuklemeyi seviyorlar maalesef
    Osmanlı'da neler var neler. Kardeş katli, harem, tokmakçı, nüfus sayımında kadınların sayılmaması gibi şeyler var.
    İşin daha da ilginci savundukları osmanlı'ya karşı isyan eden, dedelerinin karınlarını deşen kişilerin bayrağını coşkuyla sallayıp gösteri yapanlar bile var.
    Aydınlanmış uyanmış bir beyne sahip olup bu tarz kişilerle muhatap olmak, aynı ülkede yaşamak gerçekten çok moral bozucu.