Çok kötü arkadaşlar, durum gerçekten çok çok çoooooooooook kötü. Buradakilerin çoğu belki dışarı çıkmıyor ama ben her gün dışarıdayım ve liseli, ilkokul son sınıf, yani 13-16 yaş arası çoluk, çocuk veletler kucaklara oturuyorlar, topluma açık yerde bildiğiniz sevişiyorlar, sadece üzerilerinde kıyafet var. Yemin ediyorum ben bu manzarayı her gün görüyorum bulunduğum yerin arka bahçesinde arkadaşlar. Banklara yatıyorlar, üzerilerini kapatıyorlar falan. İğrenç ötesi bir şey. Bir iki tane vurup adam etmek geliyor içimden.

Bu yeni nesil o kadar iğrenç o kadar iğrenç ki. Lanet olsun ya, biz en berbat nesiliz gerçekten, atalarımız yedi içti, güzel gençlik geçirdi, tam sıra bize kaldı ortada hiçbir şey yok, üretmek zorunda kalan biz olduk, geleceğimize bakıyoruz o ise korkunç ve mide bulandırıcı. Bu iğrenç nesle bir gelecek bırakmak istemiyorum ben...

Bu arada ben İstanbul'un tek bir yerinde görüyorum her gün bu olayı, onlarca lise öğrencisi resmen cinselliğini yaşamak için buraya geliyor. Görmediğim kim bilir tonlaarca vardır. Siz düşünün benim tanıklık olduğum yer küçücük bir yer ve her gün onlarcasını görüyorum.