• 21-10-2023, 14:36:28
    #28
    oZn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ürünün kusursuzluğundan eminseniz sonuna kadar gitseydiniz keşke böyle insanlarla muhattap olmaktansa resmi kurumlarla muhattap olmak daha mantıklı. İade hakkı varsa iade ulaşır kontrol edersiniz sorun yoksa iadesini yaparsınız
    constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam boş yere laf dalaşı yapmışsınız bu mahlukatla. Hiç tartışmayacaksınız. Hatta ürüne güveniyorsanız ver mahkemeye diyecektiniz. En az 3 ay sürer tüketici hakem heyeti, bir de bilirkişi falan atanırsa süreç daha da uzar. Diyelim ki THH sizin aleyhinize karar verdi, alacağı para ile o zamana bir dürüm bile yiyemez. Direkt engeli basacaksın, kıvranıp duracak. Baktın arayıp rahatsız ediyor savcılığa veririm deyip tehdit edeceksin.
    AFNaNTiK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu mesajlar dan sonra bence direkt olarak versin Hakeme, uğraş diyor ama sazan kendi de uğraşacak haberi yok. 😂😂😂
    fatihbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    okudugunu mu anlamıyor,ne yazdıgını mı bilmiyor anlamadım ama degişik bi tip.zamanında ufak tefek pc parçaları satıyordum ben de dükkanda,inanılmaz dengesiz insanlar var.ne yaptıgı belli degil,neden yaptıgı belli degil.haklı oldugum konuda hiç altdan alamıyorum şahsen.işin parasında degilim,veririm parasını gider genelde.böyle devam ettiriyorsa,gerekirse karakolluk olalım yani yapıcak bişey yok.sabrını takdir ettim valla,ben olsam yarıya kadar dahi dayanamazdım.
    D3veloper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Vallahi iyi bile dayanmışsınız helal olsun. Bunun gibi dangalaklar kendilerince eğlendiklerini sanıyor. Eminim ki hakem heyetini bırakın daha e devlet şifresini bile alacak yaşta olmayan bir çocuktur.
    Aslında hiç uğraşmamak için böyle davrandım ancak dün engelini kaldırıp dava edeceğimi söyledim. Bu sabah mesaj atmış ürününüzü gönderdim diye 4 kere aramış rahatsız etme modundaydı görmedim. Sistemden bakıyorum hala işlemde diyor. Çocuk falan da değil baya çocuğu olan biri. Hakem heyeti falan bir şeyler zırvaladı yine, bende dava mesajı ilettim engelledi. 5 Kuruş para vermeden dava edebiliyorsam edicem.
  • 21-10-2023, 14:40:10
    #29
    Ona ana bacı sövmemek için zor tutardım kendimi.
    • fatihbaz
    fatihbaz bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 21-10-2023, 15:16:12
    #30
    Keşke bıraksaydınız hakem heyetine gitseydi o uğraşsaydı. Hakem heyetide işin sonunda en fazla iade kararı verirdi. Eğer ücretini iade ettiğiniz halde ürünü göndermiyorsa gidin bir savcılığa verin dilekçeyi, kapısına polis gidince böyle değişik değişik onlara konuşsun.
  • 21-10-2023, 17:23:42
    #31
    Konuşmaları okurken günaha girdim hocam.
  • 21-10-2023, 17:31:06
    #32
  • 21-10-2023, 21:59:11
    #33
    Sende suç. Hakeminin de senin de ... Deseydin sorunsuz insan moduna girerdi.
  • 21-10-2023, 22:24:02
    #34
    Hocam suç sende, iadeyi de yapmazdım ben olsam gitsin versin nereye veriyorsa, hakem heyeti kararıyla iade yapardın en kötü 3-5 lira fazlaya. Böylelerini çekmeyin, ülkenin psikolojisi bozuk, nerde salak, bilinçsiz, şuursuz insan var uğraştırıyorlar. Her sektörde bu böyle.
  • 21-10-2023, 22:33:01
    #35
    Kurumsal Üye
    Sizden acilen saat almalıyım
  • 21-10-2023, 22:33:46
    #36
    valla temiz dayak atmalık ya