Ürünün kusursuzluğundan eminseniz sonuna kadar gitseydiniz keşke böyle insanlarla muhattap olmaktansa resmi kurumlarla muhattap olmak daha mantıklı. İade hakkı varsa iade ulaşır kontrol edersiniz sorun yoksa iadesini yaparsınız
Hocam boş yere laf dalaşı yapmışsınız bu mahlukatla. Hiç tartışmayacaksınız. Hatta ürüne güveniyorsanız ver mahkemeye diyecektiniz. En az 3 ay sürer tüketici hakem heyeti, bir de bilirkişi falan atanırsa süreç daha da uzar. Diyelim ki THH sizin aleyhinize karar verdi, alacağı para ile o zamana bir dürüm bile yiyemez. Direkt engeli basacaksın, kıvranıp duracak. Baktın arayıp rahatsız ediyor savcılığa veririm deyip tehdit edeceksin.
Bu mesajlar dan sonra bence direkt olarak versin Hakeme, uğraş diyor ama sazan kendi de uğraşacak haberi yok. 😂😂😂
okudugunu mu anlamıyor,ne yazdıgını mı bilmiyor anlamadım ama degişik bi tip.zamanında ufak tefek pc parçaları satıyordum ben de dükkanda,inanılmaz dengesiz insanlar var.ne yaptıgı belli degil,neden yaptıgı belli degil.haklı oldugum konuda hiç altdan alamıyorum şahsen.işin parasında degilim,veririm parasını gider genelde.böyle devam ettiriyorsa,gerekirse karakolluk olalım yani yapıcak bişey yok.sabrını takdir ettim valla,ben olsam yarıya kadar dahi dayanamazdım.
Vallahi iyi bile dayanmışsınız helal olsun. Bunun gibi dangalaklar kendilerince eğlendiklerini sanıyor. Eminim ki hakem heyetini bırakın daha e devlet şifresini bile alacak yaşta olmayan bir çocuktur.
Aslında hiç uğraşmamak için böyle davrandım ancak dün engelini kaldırıp dava edeceğimi söyledim. Bu sabah mesaj atmış ürününüzü gönderdim diye 4 kere aramış rahatsız etme modundaydı görmedim. Sistemden bakıyorum hala işlemde diyor. Çocuk falan da değil baya çocuğu olan biri. Hakem heyeti falan bir şeyler zırvaladı yine, bende dava mesajı ilettim engelledi. 5 Kuruş para vermeden dava edebiliyorsam edicem.