• 14-10-2023, 20:10:25
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Aşırı şekilde ruhsal olarak çöküntüdeyim bu aralar. Sebebi de belli mahkemeye 1 ay kaldı 15 yıl ile yargilaniyorum bir defa istinaf ceza veremezsin dedi ve bozdu dosyayı ama tabi öyle bitmiyor yerel mahkeme tekrar açtı , Suçsuz olduğumu biliyorum kendime şüphem yok sadece yanlış zamanda yanlış yerde bulundum arkadaş kurbanı yani. Şu da var 13 ay yattım , 2 senedir ev hapsindeyim ceza alsamda girmiyorum çünkü infazını yattım. Girsem bile Max. 1 ay sonra çıkıyorum. Çok kötü stres yaptım.

    Şimdi herkes diyecek suçun olmasa falan filan simdiden soyleyim başınıza gelirse anlarsınız bı caddeden geçerken iliskilendirirler. Bizde aklandik ama süreç çok yavaş ilerliyor.

    Dipnot : Aramızda uy****rücu kullanan falan varsa arkadaşlar ben sadece takılıyorum bana birşey olmaz demeyin. Bir yerde gorulseniz bile yillarımız gidebiliyor ben öyle diyordum Allah'a şükür 3 senedir temizim , biz almaya gittik bizde sonra yakalanıp ben onlardan aldım demiş kendi sattığı ve yakalattiklari için parmak izi yok , benim yanımda giden benle aynı ifadeeyi verdi, iftira atan ben surdan aldım iftira attım polis dovdu, sinyal tespitine bakabilirsiniz dedi. Mahkeme sinyal tesbiti istedi doğruda çıktı iftira attığı ,ama 3 yılım pisi pisine gitti. Bunu da direk bilmeden yargılayacak olan varsa onun için yazıyorum. İnanmayan dosyada gönderirim durduk yere iki dakikalık kafa için hayatım bitti.
  • 14-10-2023, 20:13:11
    #2
    Geçmiş olsun. Şerden hayırlı şeyler beklenemez zaten. Siz suçsuz olsanız bile bi şerre gidiyordunuz suçunuz bu olmuş.
  • 14-10-2023, 20:18:53
    #3
    Keşke pudra şekeri deseydiniz. İşe yarıyordu sanırım.
  • 14-10-2023, 20:24:41
    #4
    top içer onu
  • 14-10-2023, 20:31:45
    #5
    Abi topta içer takkeli de içer herkesi içer fakat bu olay çok yıpratıcı. Zor durumlar. Umarım atlatırsın. Umudunu kaybetme. Umarım yeniden hayat sana iyi bir gün olarak doğar. Geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun
  • 14-10-2023, 20:49:32
    #6
    Üyeliği durduruldu
    KoyuBirAdam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Geçmiş olsun. Şerden hayırlı şeyler beklenemez zaten. Siz suçsuz olsanız bile bi şerre gidiyordunuz suçunuz bu olmuş.
    Evet hocam her serde de bir hayır var 3 yildir içmiyorum , süzen kurdum durumum çok iyi kendi işimi kurdum.
    KOCABAL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Keşke pudra şekeri deseydiniz. İşe yarıyordu sanırım.
    Bunda işlemedi hocam
    Ladavaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    top içer onu
    Ne olduğunu biliyormusun da boş konusuyorsun dikkat edin top etmesinler.
    ahmetcagiran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Abi topta içer takkeli de içer herkesi içer fakat bu olay çok yıpratıcı. Zor durumlar. Umarım atlatırsın. Umudunu kaybetme. Umarım yeniden hayat sana iyi bir gün olarak doğar. Geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun
    Teşekkürler hocam bitecek inşallah alakamız kalmadı zaten bir atlatirsak bunu
  • 14-10-2023, 21:50:31
    #7
    İçmeseydin bizene. Cezanı çek
  • 16-10-2023, 12:15:19
    #8
    Üyeliği durduruldu
    bagbaq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İçmeseydin bizene. Cezanı çek
    Bir gün bir yakınınız yada sevdiginiz düşerse cezasını çeker biz çektik zaten
  • 16-10-2023, 13:26:36
    #9
    Geçmiş olsun.
    Bir kereden bişey olmaz diye düşündüğümüz şeyin cezasını bazen fazlasıyla çekiyoruz.