Aşırı şekilde ruhsal olarak çöküntüdeyim bu aralar. Sebebi de belli mahkemeye 1 ay kaldı 15 yıl ile yargilaniyorum bir defa istinaf ceza veremezsin dedi ve bozdu dosyayı ama tabi öyle bitmiyor yerel mahkeme tekrar açtı , Suçsuz olduğumu biliyorum kendime şüphem yok sadece yanlış zamanda yanlış yerde bulundum arkadaş kurbanı yani. Şu da var 13 ay yattım , 2 senedir ev hapsindeyim ceza alsamda girmiyorum çünkü infazını yattım. Girsem bile Max. 1 ay sonra çıkıyorum. Çok kötü stres yaptım.

Şimdi herkes diyecek suçun olmasa falan filan simdiden soyleyim başınıza gelirse anlarsınız bı caddeden geçerken iliskilendirirler. Bizde aklandik ama süreç çok yavaş ilerliyor.

Dipnot : Aramızda uy****rücu kullanan falan varsa arkadaşlar ben sadece takılıyorum bana birşey olmaz demeyin. Bir yerde gorulseniz bile yillarımız gidebiliyor ben öyle diyordum Allah'a şükür 3 senedir temizim , biz almaya gittik bizde sonra yakalanıp ben onlardan aldım demiş kendi sattığı ve yakalattiklari için parmak izi yok , benim yanımda giden benle aynı ifadeeyi verdi, iftira atan ben surdan aldım iftira attım polis dovdu, sinyal tespitine bakabilirsiniz dedi. Mahkeme sinyal tesbiti istedi doğruda çıktı iftira attığı ,ama 3 yılım pisi pisine gitti. Bunu da direk bilmeden yargılayacak olan varsa onun için yazıyorum. İnanmayan dosyada gönderirim durduk yere iki dakikalık kafa için hayatım bitti.