Doğru bir soru olduğunu düşünüyorum.
Soruların hazırlık :
- Yine batı kamu diplomasisi STK'lar üstünden bir algı yönetimi gütme çalışmasın yapılır, gerçi eskisi kadar değil ama yine de kamuoyun meşgulün tüm günün muhabbet.
- Moskova'ya bayrak dikende, konsolidasyon çalışmaları sosyal kimliğin grupçuluk kurgu infialler, Aman tanrım ne kadar da büyükçe bir olay bütün dünyanın gündeminde, Tıpkının şu Gürcistan Kazakistan hani şu KOSOVA hatırlayanınız var mı hani, BATI STK'LAR belediye seçimleri Arnavut Sırp kurgusun.
- Herkesin ağızlar salya, Prigozhin aşağım Prigozhin yukarım Wagner aşağı Wagner yukarım
- Yok Rusya öldün bitti pilin bitti pilin der iken bir de o ne? Hiç şu soruyu soran oldu mu hiçbiriniz duymadınız ama
Ukrayna tarafın tüm taarruzların başarısız olmakla birlikte, Bölgede yığınağın askeri gücün hesabı yapıldığında? Bu durumda bilen İlhakın edilen toprağın taarruz edende, mabadının üstüne oturan Ukrayna?
Çok çok çok inanılmaz güçlü en güçlü geçen Zelenski Bayrak dikmiş Moskova'ya Rusya açlıktan kaldırım kemiriyor falan?
Arkadaşlar sizden rica ediyorum ya koca koca adamlarsınız hiç mi eşinizin dostunuzun falan Rusya'da okuyan öğrenci ne bileyim Rusya'da yaşayan eşi dost akraba tanıdık yok ya?
Şu size sürekli otoriteden sunulan her bilgiyi kesinlikle doğru kabul etmeyin ya, Trilyonlarca kez yalan söylüyorlar hala daha inanıyorsunuz.
Evet bütün uyaranları aldınız bütün görsel işitsel uyaran sinyal hepsi tamam kardeş hepsinin özeti = Rusya çok kötü şeytan öcü o dış grup o Avrupa düşmanı. Çokta zayıf öldü öldü bitti.
İyi de arkadaş peşi sıran fırsat taarruz edip de mabadın üstüne oturmak nedir zaman?
