Ne diyeyim
@SEOmuhendisi;
Şunu desem anlayacaklar mı.
Dinyeper çizgisi boyunca zengin yatakların Ukrayna ekonomisinin bel kemiği doğu Ukrayna'daki hattın, meşru Rus orijini olmasından mütevellit bölgede kurulan de facto cumhuriyetlerin + Kırım ilkahından
Zaten Özel operasyon dinyeper çizgisi boyunca ki meşru hattın ilhakı üstüne idi ki şimdinin Ukrayna ve Avrupa yıpratılmak suretiyle ilgili toprakların ilhakın tanınması protokole eklenmesi mi isteniyor diyeydim.
Haliyle Minsk protokollerin Ukrayna ihlalinde meşru hakkın ilhakın terör operasyonlardan ve soykırımlardan + Yahudi bir takım iş adamlarının örneğin Kolomoisky gibi milis taburlarla terör estirmesi Doğu Ukrayna'da kan gövdeyi götürmesi mi diyeydim, Ukrayna'nın özel operasyona kadar hep protokolleri ihlalin ettiği durduğu..
İşbu Kolomoisky denen zengin milyarderin ve uşağı Zelenski'nin POREŞONKO'YU devirerekten kurguyla +1+1 propaganda halkın hizmetkarı Privat Grup Doğu Ukrayna valisi Kolomoisky savaş suçları mı diyeydim.
Senin
Suriye'de o zaman ne işin var diye sormazlar mı adama?
Kardeşim kusura bakma da yani yeter ya yeter bazılarımız bin yıl geride bazılarımız yüz bin yıl ileride yeter ya.
@SEOmuhendisi; Abi o değil ben yatırımları olan gariban insanlara acıyorum geçen birisin ta restoran açmış bir aya kalmayın restoran elden gidiyor neden Savaş çıktı ya.
O değil Ukrayna'da kalan öğrenciler o türk öğrenciler bilet bulamayışları çaresizlikleri havayolu fiyatları ödenemez olunca orada kalmaları öyle.
Yani
ben savcı hakim olsam yargıç olsam yapacağım ilk iş bütün o yalan ibarede bulunan bütün o televizyon kanallarında ağzından iki kelime çıkan spikerler dahil hepsini cezaevine 20 yıl 30 yıl yollardım siciline işlerdim.
Hani yatırım tavsiyesi değildir furyasının çıkması cezalardan dolayı ya.
Hani illaki özgürlükse ekrana koca koca harflerle DBD Doğru bilgi değildir yazalım. O zaman bütün televizyon kanalları sosyal medya her yer, DBD olur taşardı.