Forum Dışı Dolаndırıcılık Serbestmiş
18
●2.272
- 12-05-2023, 01:55:54Forum dışı olanlar da yasakmış, sanmıyorumEeSs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 12-05-2023, 01:56:01Üyeliği durdurulduAdamın 19 ticareti var kurumsaldık almış belki bu yönden birşey yapılmıyor bilemiyorum.EeSs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ancak zamanında kurumsal plus olan bir üye tüm R10u dolandırdı daha sonra ban yedi.
önce güven sonra dolandır. - 12-05-2023, 01:56:20Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Ee ozaman dolandirilip duralım hocam bence öyle değildirNeo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 12-05-2023, 01:57:31Forum mahkeme değildir hocam.Neo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşınız hakkını mahkeme atacılığı ile arayabilir.
Siz vekaleten başkası adına şikayet açamazsınız.
Bu şekilde karar veriliyor olsa herkes herkesi banlatır.
Moderatörlerin forum dışı gerçekleşen olaylarbiçin bir sorumluluğu yok.
Sizin olayınız neydi bilmiyorum ama 2 forum üyesinin forum dışındaki işleri forum üzerinden başladıysa moderatörler yaptırım uygulayabilir.
Ama forum üyesi bile olmayan birinin adına vekaleten konu açmak ve ceza kesmek mantıklı değil. - 12-05-2023, 01:57:391. Başkasının adına şikayet açarak zaten ilk kural ihlalini yapmışsınız.
2. Ticaret yaparken türlü türlü platformları tercih ediyorsunuz sonra adalet aramak için buraya yazıyorsunuz ki ticaretin sizinle de bir alakası yok.
Bakın bunu defalarca söyledik tekrar belirtelim. Biz hakim de savcı da değiliz, mahkeme de değiliz. Arkadaşınızın yapması gereken şey hukuki yollara başvurmaktır. 131 ticaret yapmışsınız forum kurallarından bihabersiniz. Son olarak sizin zamanında şikayetçi olduğunuz kişi farklı üyelerle de problem yaşadığı için her şikayet işleme alınmıştı, o dönemde farklı şikayetler de vardı. Arkadaşınız R10.Net'e üye olabilir, ticaretlerini daha sağlıklı bu platform içinde gerçekleştirebilir, problem olursa da kendisi şikayet konusu açar ve ilgileniriz.
Yöneticimiz ilgili durumu yasal da göstermemiş. Gayet olması gerektiği gibi yasal yollara başvurmanızın daha sağlıklı olacağını söylemiş. Aşağıya atacağım tezat görsellerden dolayı uzaklaştırılacaksınız, sonrasında neden uzaklaştırıldığınızı bilmediğinizi söylememeniz için detaylı bir şekilde yazıyorum.


R10.Net'i "dolandırıcılık serbestmiş" şeklinde itham edemezsiniz. - 12-05-2023, 01:59:56Ne dediğinizi anlamak için beş defa okudum anlayamadım. Kim kime atar yapıyor? Hesap silme var, istiyorsanız silebiliriz.Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1000 kurumsal üyeden bir tanesi çürük çıkıyor diye siz de herkesi itham altında bırakıyorsunuz. Premium üyeliği kimse bizim için almıyor kendi ticaretlerinde öne çıkmak için alıyor. Ki alan kişiler de fazlasıyla parasını çıkarıyor. Premium üyelikler herkese açıktır, foruma üye olur olmaz *********** olup olmadığını bilemeyiz. Eğer böyle bir şey mümkün olsaydı ülkede *********** kalmazdı. "Belki bu yönden bir şey yapılmıyor" değil. Bir gün yanımızda bizi takip etseniz 2 günlük normal üyeye de, 10 yıllık kurumsal plusa da aynı muamelenin olduğunu görürdünüz. Tekrar ediyorum Kurumsal Plus banlanmamak için alınmaz, konu up süresi için, konu limiti için, ticaretler için alınır.ismailadem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 12-05-2023, 02:01:16valla 25 dk önce 1 modernator e yazdım üyeliğimi silmem gerek sonuç olarak tc kayıtımı var .. istediğim zaman silmeliyim.. artık bunlar yüzünden hiç bir şey yapılmıyor. 2,5 yıldır forumdayım 16 ticaretim var .. adam daha 15 günlük 200 ticareti var . bırde kurumsal patlattı mı oh tmm coşkun abının ortağı sanki . yanlış bir şey yazmıyorum ama bu duruma el atılması lazım.
- 12-05-2023, 02:02:48Genel Konuşmadım. ama var oldukları gerçek. hesap silme olayını yazarsanız hemen yapacagım.BilalBayar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle




