tatil moduna alacam en uzun sure 3 ay yükselmesi lazım ''o kadar çok var ki''.. hem paranı kaptır hem de moderator sana atar yapsın... hesap silme yok sorun orada bende sitemimi duyurmuş oldum. Bu olaylar ve adaletli davrandığını düşününen modernatorler yüzünden..
Ne dediğinizi anlamak için beş defa okudum anlayamadım. Kim kime atar yapıyor? Hesap silme var, istiyorsanız silebiliriz.
Adamın 19 ticareti var kurumsaldık almış belki bu yönden birşey yapılmıyor bilemiyorum.
ancak zamanında kurumsal plus olan bir üye tüm R10u dolandırdı daha sonra ban yedi.
önce güven sonra dolandır.
1000 kurumsal üyeden bir tanesi çürük çıkıyor diye siz de herkesi itham altında bırakıyorsunuz. Premium üyeliği kimse bizim için almıyor kendi ticaretlerinde öne çıkmak için alıyor. Ki alan kişiler de fazlasıyla parasını çıkarıyor. Premium üyelikler herkese açıktır, foruma üye olur olmaz *********** olup olmadığını bilemeyiz. Eğer böyle bir şey mümkün olsaydı ülkede *********** kalmazdı. "Belki bu yönden bir şey yapılmıyor" değil. Bir gün yanımızda bizi takip etseniz 2 günlük normal üyeye de, 10 yıllık kurumsal plusa da aynı muamelenin olduğunu görürdünüz. Tekrar ediyorum Kurumsal Plus banlanmamak için alınmaz, konu up süresi için, konu limiti için, ticaretler için alınır.