• 12-03-2023, 15:05:52
    #1
    Fiyatta kahve makinesi aldım, ben de jacobsun filtre kahvesi var ama içimi daha rahat, yumuşak bir Filtre kahve önerir misiniz? Biraz acımtırak tat oluyor. Böyle rahat, yumuşak tatlı, içtikce tekrar içesin gelecek bir fitre kahve arıyorum.
  • 12-03-2023, 15:07:09
    #2
    Kahve dünyasının paketi favorim
  • 12-03-2023, 15:08:51
    #3
    kome adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kahve dünyasının paketi favorim
    Ürünün adresini atar mısın?
  • 12-03-2023, 15:09:29
    #4
    Columbia'nın filtre kahveleri ilk tercihim. Özellikle house öneririm. Sürekli filtre kahve içicisiyim. Columbia'dan sonra jacob artık mide bulandırıcı gelmeye başlıyo. Level 1'den level 2'ye geçmiş gibi hissediyorsun.Mecbur kalıp Jacob alsan bile içemiyorsun. Ben de ve çevremdeki kişilerde böyle oldu.
  • 12-03-2023, 15:15:58
    #5
    https://www.trendyol.com/kahve-dunya...chantId=225263 fvroim 3 paket aldım
  • 12-03-2023, 15:19:08
    #6
    Kahve alırken dikket etmeniz gerekenler;

    Yoğunluk: 1-13 arasındaki değerlerden, 13 bile alsanız, aşağıdaki değerler kötü değilse, yoğunluğunu hissetmezsiniz.
    Kavrulma: Kahveyi size hissettiren, kavrulma derecesidir.
    Gövde: Kahveyi içtikten sonra dil üzerinde ve damakta ne kadar hissettiğinizi belirler.
    Asidite: Acımtırak tadın, güçlenmesine etki eder. Yüksek asidite, içimi zorlaştırır.
    Bitterlik: Acımtırak tadın kaynağıdır. Daha ağır kakao aromaları hissedersiniz.

    Ayrıca, kahvedeki tatları da seçmelisiniz. Örnek tatlar;
    Odunsu,
    Çiçeksi,
    Meyvemsi,
    Kakaomsu,
    Bitterimsi,
    Tahılımsı,
    Bisküvimsi,
    Karamelimsi,
    Tatlı,
    Baharatımsı,
    Bademimsi,
    Fındığımsı,
    Vanilyamsı

    İlave olarak ise, şu değerler daha iyi içmenizi sağlar;
    Dengeli,
    Pürüzsüz,
    Yoğun,
    Ekstra Yoğun,
    Olağandışı Yoğun,
    Kremamsı,
    Şurubumsu,
    Zengin,
    Hafif,
    Dark

    Maalesef ki böyle değerlere bakarak kahve alırsanız ve gerçek anlamda damak zevkinizi takip etmek isterseniz, alacağınız kahvenin fiyatı uçabilir. Genelde belli bir fiyata kadar kahve satanlar, ne sattıklarını dahi bilmiyorlar, sattıkları kahvelerin üzerlerinde değerleri dahi yazmıyor. Bitterlik ve Asidite değeri varsa, düşük olanından alın.

    Colombia tavsiye ederim. Orta yoğunlukta, asidite ve bitterlik oranı düşük. dengeli, meyvemsi ve canlı kahve üretirler. Diğer tüm seçeneklere göre en çok zevki, Colombia kahvelerinden alırsınız.
  • 12-03-2023, 15:23:47
    #7
    Mehmet efendi nin kahvelerini kullanıyoruz memnunuz
  • 12-03-2023, 15:30:56
    #8
    🌐 𝘀𝗼𝗰𝗶𝗳𝗹𝘆.𝗰𝗼𝗺
    Zibilyon tane farklı filtre kahve içmişimdir. Nedense Kahve Dünyasının filtre kahvesi kadar keyif veren filtre kahve içmedim.
  • 12-03-2023, 15:38:54
    #9
    iki senedir farklı kahve içmiyorum.

    Julius Meinl Präsident Blend Öğütülmüş Filtre Kahve, Orta Kavrulmuş, Yumuşak İçim, 250 g https://www.amazon.com.tr/dp/B009PII...RX1RZ96BR7ZTQ9