Leviossa adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Sanırım Gittikçe Daha Kötü Oluyor.
20
●988
- 02-01-2023, 23:32:18olumlu düşünecek bir halim yok. yaşam şartlarından depresyona girdim. 24 yaşımda hiçbir şeyim yok. bi külüstür motorum bir de 5 yıllık abra a5 monster laptopum var. ev araba ailemin yardımıyla bile imkansız. küçükken daha küçükken bile (8-9 yaşlarında) kendimi avutuyordum. "belki ileride ülkemiz daha iyi hale gelir. daha iyi şartlarda yaşayabiliriz" . gel gör ki seneler geçtikçe daha da kötü hale geldik. keşke o zamanlardaki gibi kalsaymışız. gençliğim hiçbir şey yapamadan bitti.
- 02-01-2023, 23:34:37Üyeliği durdurulduLeviossa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleDeğerli düşünceniz için teşekkürler.ParaSyte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 02-01-2023, 23:35:15Kazanıyorum paramı borcumu da ödüyorum sosyal hayatıma da devam ediyorum. Büyük bi manevi eksikliğim var.DartkGandalf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 02-01-2023, 23:37:461) Ocak, Şubattan daha iyi olacak. Şubatta Marttan daha iyi olacak. Eeee Martta Nisandan daha iyi olacak. 2022'de böyle geçti, 2023 daha da kötü geçecek. İleriye bakmak mutlu etmiyor, geçmişte kalmayı tercih ediyorum.
2) 1 yıla göre Maddi anlamda mi manevi anlamda mı kendinizi kötü hissediyorsunuz ? - Maddi anlamda bir şekilde gitsek de manevi anlamda daha kötüye gidiyorum.
3) 1 yıla göre Sağlık açısından ne gibi bir + veya - durumunuz oldu ? - Sinir, stres ve buna bağlı sağlık sorunları arttı. - 02-01-2023, 23:40:37Üyeliği durdurulduDeğerli düşünceleriniz için teşekkür ediyorum.caangoktuurk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle