• 26-12-2022, 23:04:49
    #10
    Xugart adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Adamın yaptığı haraketi savunan bir cümlem yok hocam. Bence böyle bir haraketi yapan kişi sadece masrafları ödeyerek kurtulamamalı. Aynı şekilde herkes kendi cezasını kendisi kesmeye kalkarsa olmaz o iş, buda yanlış. Kesinlikle ucuz atlatmışsınız, çok geçmiş olsun aracın sürücüsü anlattığınıza göre tamamen suçlu konumda ama böyle bir olay yaşadığınızda polisi aramak yerine sürücüyü yakalayıp yumruklayarak ve kaskla vurarak az bile yaptığınızı düşünüyorsanız şu anda sizinde darptan ceza almış olmanızı dilerdim çünkü bir kere diliniz yanmalıki bu sefer benzer bir olay yaşadığınızda daha ileri gitmeyin. Umarım ne demek istediğimi ifade edebilmişimdir.
    Benimde gösterdiğim tepkiyi savunacak bir kelimem yok tabii ki yanlış bir hareket fakat o an ölümle burun buruna gelmiş biri olarak o an sağlıklı düşünemediğimin de göz önünde bulundurmanız da gerekir.
    Polisi elbet aradık fakat olay yerine saatler sonra geldiği için polis pek zamanında müdahale edemiyor ne yazık ki.
  • 26-12-2022, 23:05:33
    #11
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Geçmiş olsun
    Teşekkür ederim...
  • 26-12-2022, 23:09:24
    #12
    SerhatUner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Benimde gösterdiğim tepkiyi savunacak bir kelimem yok tabii ki yanlış bir hareket fakat o an ölümle burun buruna gelmiş biri olarak o an sağlıklı düşünemediğimin de göz önünde bulundurmanız da gerekir.
    Polisi elbet aradık fakat olay yerine saatler sonra geldiği için polis pek zamanında müdahale edemiyor ne yazık ki.
    Bu dediklerinizede katılıyorum, Polis genelde geç geliyor. Fakat dediğim gibi herkes kendi cezasını kesmeye kalkarsa kaos olur. Yoksa Türkiye'de motor sürmek ne demek çok iyi anlıyorum, tekrar geçmiş olsun umarım tekrar benzer bir durum içinde kalmazsınız.
  • 26-12-2022, 23:24:04
    #13
    Gecmıs olsun
  • 26-12-2022, 23:24:28
    #14
    Alengirik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Gecmıs olsun

    Teşekkür ederim.
  • 26-12-2022, 23:26:19
    #15
    Hep bu haksızlık da seni buluyor kardeşim. vardır bir hikmeti bence.
  • 26-12-2022, 23:28:14
    #16
    eslao adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hep bu haksızlık da seni buluyor kardeşim. vardır bir hikmeti bence.
    Evet ya talihsizlik işte nabarsın...

    Evet bende dedim kendi motorumla yapmadım kazayı kiralık motorla yaptık firmaya geri vericek arkadaş zaten hasar olmadığı için bir sorun olmadı en azından...
  • 27-12-2022, 00:36:33
    #17
    geçmiş olsun ama hata sende kusura bakma. hatan şu: birinci olaydan refleks halinde tüm yaptıklarını anlıyorum,bendeyapabilirim o can havliyle.buraya kadar sorun yok,bundan sonrası inadına adamın peşinden bela aarar gibi gitmen yanlış.mobese kameralarının olmadığı aktif akar cadde yok malesef.onu bulurlardı mutlaka sen boşuna kendini kurban etmişsin. yinede geçmiş olsun
  • 27-12-2022, 00:51:50
    #18
    Hocam Allah korusun kırığınızda olabilirdi. Bunu o an anlamayabilirsiniz. Allah yaşatmasın fakat böyle bir durumda kesinlikle bırakın motoru sizde yerinizden kımıldamayın. Yatın ambulansı bekleyin. Gerekli muayeneden sonra diğer işlemleri halledersiniz.