• 10-09-2022, 18:53:44
    #19
    Çok güzel oldu. Umarım burda da içeri girer
  • 10-09-2022, 19:27:06
    #20
    hocam böyle bir şeyin olacağını sanmıyorum, adam herkesi trollüyor gibi ama bakalım.
  • 10-09-2022, 19:33:08
    #21
    Üyeliği durduruldu
    ntka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Dünyada 8 milyar insan var her çeşit insan vardır.
    Abartmaya gerek yok dediğiniz de haklı olabilirsiniz ama her şeyin olması gerektiği gibi düzeni var mesela denize gittiğinizde kimse size bir şey demez çünkü orada herkes aşağı yukarı aynı giyiniyor ama sokakta bu şekilde gezmek uygun değildir.
    Elbette benim de kız çocuğum var ileride ne olur bilemem diz kapağı söz konusu değil adabına göre olması yeterli benimle yaşadığı sürece yerine göre giyinmek gerekiyor asıl demek istediğim bu kısaca.
    Ben kendime göre çağdaş ve günümüzün şartlarını ve nasıl davranılması veya nasıl yaşanması gerektiğini bildiğimi düşünüyorum.
    Hemen yobaz damgası vurmaya gerek yok. 🙂
    Cahil insanlar değiliz yani.
    Saygılar sunuyorum.
    Sokakta bu şekilde gezmek uygun değildir? Kime göre uygun değil hocam? kadınların giydikleri kıyafetler neden dışarıda uygunsuzluk yaratıyor, rahatsız mı oluyorsunuz? Bakmayın hocam, kafanızı yönünüzü değiştirin bu mantıkla? Sen ne kadar ondan hoşnut olmasanda emin ol insanlarda bu zihinden hoşnut değil.
  • 10-09-2022, 19:44:09
    #22
    IsmailCemDursun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sokakta bu şekilde gezmek uygun değildir? Kime göre uygun değil hocam? kadınların giydikleri kıyafetler neden dışarıda uygunsuzluk yaratıyor, rahatsız mı oluyorsunuz? Bakmayın hocam, kafanızı yönünüzü değiştirin bu mantıkla? Sen ne kadar ondan hoşnut olmasanda emin ol insanlarda bu zihinden hoşnut değil.
    Ben kafamı çevirene kadar insanlar usturuplu giyinsin sokakta daha öncede söylediğim gibi özgürlüğün de bir sınırı vardır.
    Erkeklerde çıplak gezsin o zaman neden linç ediliyor erkek yapınca
    mesela parkta adam çıplak yatmış her şey ortada neden şikayetçi oluyorsunuz.
    Tutturmuşsunuz bir zihniyet evet öyleyse benim zihniyetim buna karşı sokakta çıplak gezemez hiç kimse toplum ahlaksız olmuş.
    Ahlaksızlığı meşru göstermek için elinden geleni yapıyor bazı insanlar.

    Boşuna dememiş Mehmet Akif Ersoy

    KİM DEMİŞ

    Kim demiş Avrupa insanı medeni?
    Ne edep var ne haya çırılçıplak bedeni!
    Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni;
    Desenize hayvanlar bizden daha medeni!

    Kul olmak çağdışıyken, soyunmak çağdaşlık,
    Din kardeşliğini bıraktık biz, ecnebiyle kaynaştık..
    Sünnet sakal yobazlık, top sakalsa medeni..
    Unuttun sen ey vefasız ehli sünnet dedeni..

    MEHMET AKİF ERSOY
  • 10-09-2022, 20:34:53
    #23
    Boşuna edep, ahlak tartışması yapıyorsunuz. Bu tarz şeyler bir çok şey gibi görecelidir. Popüler olan neyse, çoğunluk neyi giyiyorsa, çoğunluk ne şekilde bir tarza bürünürse ahlak, edep, moda o şekilde şekillenir hem kısa, hem uzun vade de. Kadına veya erkeğe taciz, mobbing vb. laf atan, bakışları ile adeta kitlenip rahatsız eden vb. insanlar hep var ve var olmaya devam edecekler. Burada dikkat edilmesi gereken toplum ortalamasına yakınlık. Videoda bahsi geçen mağdur hanımefendi psikolojik olarak uçlarda yaşamayı, aykırı olmayı seven biri değilse büyük ihtimal bulunduğu ortamda yaşıtları ve hem cinsleri gibi benzer kıyafetler giyme, aralarına dahil olma içerisindedir. Yani bütün ülkede, şehirde sadece bu tarz bir şey giyinip sözlü sataşmalara, rahatsız edici göz kontaklarına maruz kalacağını bilse neden böyle bir kıyafet tercih etsin o veya başkaları da farklı psikolojik etmenler, problemler söz konusu değilse.

    Bir agnostik olarak fakat şuna katılıyorum. Toplum, çevre ortalamasından çok sapmamak gerekiyor hem cinsel, hukuki bir mağduriyete karşı önlem alabilmek için hem de insanların dikkatlerini gereğinden fazla istemli, istemsiz çekmemek için. İlla seksüel olarak değil 100 tane esmer insanın arasında kızıl, sarı saçlı bir insan dikkat çeker, bakışları alır istemsiz de, istemli de. Kılık, kıyafet ve tarzda da çevrendeki insanların giydiklerine benzemeyen bir şeyi giyersen illa bir açıklık olmasa da dikkat çekersin ve o kadar dikkat çekmek ne kadar doğru ve güvenli. Bu erkek içinde geçerli bu arada.
  • 10-09-2022, 20:49:57
    #24
    İyi olmuş, her videosunu gördüğüm de sinir krizi geçirtiyordu bana umarım tez zaman da burada da birileri ağzını, burnunu kırıp videoya alır.
  • 10-09-2022, 20:56:32
    #25
    atimel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sizin zihniyete sahip olduğu için deport edildi. Ne giydiği sizi ilgilendirmez kimsenin haddine değildir
    Ahlaksızlığı iyice normalleştirdiniz.
    Yarın sizin gibi zihniyetler sayesinde de millet iple gezer artık.

    Ayrıca bu adamın videolarına denk geldim. İnanın gereksiz bir insan. İnşallah ülkeme geri alınmaz. Bunun gibi insanların ülkemde yeri yoktur.
  • 10-09-2022, 21:07:23
    #26
    Halil0707 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam bu çok saçma görüşünüzü bence değiştirin. ne demek böyle giyindi ondan sonra taciz tecavüz? bu nasıl bir mantık? bu kadın çıplak da gezse kimsenin taciz etmeye tecavüz etmeye hakkı yok. sakalından büyük yobazlar gibi konuşmayın aynı forumu paylaşıyoruz ben rahatsız oluyorum. başka bir şekli yok mu "böyle giyinmese daha hoş olurmuş" demenin? ne demek böyle giyinirse sonra taciz tecavüz demek? kendinize gelin. bir şey oldu mu hemen sizin anneniz bacınız yok mu diyorsunuz. sizin anneniz bacınız kız çocuğunuz da melek değil. yarın bir gün çocuğunuzun diz kapağına tahrik olan itler olduğunda kızınız dizini açtığı için ona mı kızacaksınız? değil forumdan ülkeden soğuttunuz.
    Sana hiçbirşey demiyorum hocam. Ancak senin zihniyetin videodaki kadının zihniyeti .


    https://www.youtube.com/watch?v=iWY4gTvhhIc
  • 10-09-2022, 21:11:14
    #27
    dev
    Kurumsal Üye
    ntka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sizin derken kendine bak önce özgürlük bu değildir.
    Hiç bir şey giyme sonra bana taciz VS.. Ettiler de özgürlük bir yere kadar.
    Affedersiniz ama siz eşinizin veya kız kardeşinizin bu şekilde giyinmesine razı olurmusunuz,
    Olursanız da diyecek bir şey yok.
    Al iste sana tecavuzcuyu aklayan zihniyet. Sonra sizin gibiler denilince aliniyorsunuz.
    Kendi iradene sahip cikamiyorsan git dagda colde vs yasa.
    Kendi esini kiz kardesine izin vermiyor olman baskalarinin da hayatlarina karisabilecegin anlamina gelmez. Bu kadar basit dusunmeyin