• 30-07-2022, 10:57:17
    #46
    En son içtiğimde öleceğimi sanmıştım. İki kişi 100'lük rakı üzerine 80'lik viski içtik (20'lik şişelerde alıyorduk) sonrada o kafanın devamı olarak 3 er tane kırmızı tuborg içtik... Bu ayılık sonrası dedim ki kesin öleceğim ben kaçarı yok. İnanmazsınız ama 2-3 gün sürdü kendimi toplamam. O gün bugündür ağzıma bir daha sürmedim.
  • 30-07-2022, 11:02:11
    #47
    No no no
  • 30-07-2022, 11:10:04
    #48
    Üyeliği durduruldu
    yazı seni değil seni hedef alanı hedef alıyor. bir kere daha oku istersen. aynı şeyi savunup birbirine giren sosyal medya ünlüleri gibi olmayalım sonra ben alkol tavsiye konusuna nasihat vermeye gelenlere bir gönderme yapmıştım ama, canınız sağolsun.
    Batu0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam sana satırlarca yazı yazabilirim fakat uğraşmıycam senin sözün İle sana cevap vericem

    300 yaşına da gelsem asla anlayamayacağım şeyler var. Abi sen öylesin diye insanlar öyle olmak zorunda değil ki
  • 30-07-2022, 11:22:59
    #49
    Hayır.
  • 30-07-2022, 11:48:14
    #50
    ah, ah 10 - 12 yıl oldu AYRILALI
    ne o beni arayıp sorar, nede ben onu,
    redbull + istanblue çok yakışıyordu birbirine
  • 30-07-2022, 11:49:08
    #51
    haram,paralı,zararlı
    -
    Bu sebepler varken içilmeye gerek olduğunu sanmıyorum spor salonuna para vermeyi tercih ederim
  • 30-07-2022, 11:52:22
    #52
    Feyyaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Temel bir ihtiyaç değil. Sağlık açısından çok zararlı. Beyin uyuşuyor. Hiçbir yararı yok. Neden böyle bir konu açma gereği duydun. R10'da kafa adam mı arıyorsun kendine tekel formu değil webmaster formu burası 🙂

    Ben içmiyorum içmeyi tavsiye etmem. Haramdır. Uzak durulmalı
    Hocam sadece görüş bildirip devam etmek... Yani aslında gâye de yapılması gereken bir tutum gibi, fazla kasmaya lüzum yok gibi. Arkadaş açmış konusunu ve de uyarısını da geçmiş, zaten nedeni vs. herşeyi orta da, bilemedim..
  • 30-07-2022, 11:55:10
    #53
    Üyeliği durduruldu
    1 Haftada 1 Yada 5 Günde Bir 100'cl Scotch Blue Visky İçiyorum
  • 30-07-2022, 11:56:21
    #54
    1 defa kullandım çok hoşuma gitti ve hayatımı değiştirdi. Mütedeyyin bir Aile yapısında büyüdüm, yatılı imam hatip buna dahil. Arkadaş çevrem bundan çok farklı şekilde oluştu. İstanbula gittim Tarabya kıyıda oturduk balık yiyorduk masaya 70lik Beylerbeyi Rakı da geldi. Arkadaşlarla 3 duble rakı içtim. Sonra kafamda bazı devreler canlandı. Sarhoş olmadım.

    O gün mesela kız arkadaşımdan ayrıldım kendisinden nefret etme noktasına gelmiştim cesaret bulamıyordum o konuyu hallettim. Babamla aramız çok kötüydü onu düzelttim. Babam çok fazla dindar insandır ama duygusaldır vicdanlıdır iyi niyeti kötü niyeti hemen anlar. Babamı aradım özür diledim, Anneme hiç hediye alıp vermemiştim, anneme Vakko'dan şal ve başörtüsü aldım.

    Sadece 3 duble rakı, benim hayatımı değiştirdi.

    Hani Alkol'den hayr gelmez diyorlar ya. G*tünle içmeyip Ağzına içer, Aklınla düşünürsen tam tersine bıçkın gibi yapıyor ve rahatlatıyormuş bunu anladım. Günahı benim boynuma, sorumluluğu bana ait. Kimsenin cebinden parasını çalmıyorum, kimsenin karısına kızına çocuğuna ilişmiyorum, haram yemiyorum, kul hakkı yemiyorum, günahsızların hakkından kaçırmıyorum.(Biraz siyasi anlaşılırsa kusura bakmayın, farkındayım ama söylemek zorundayım isyan edicem artık, alkol içene ayyaş mayyaş lafları filan yıllardır hiç doğru bulmadığım bir konudur)