1 defa kullandım çok hoşuma gitti ve hayatımı değiştirdi. Mütedeyyin bir Aile yapısında büyüdüm, yatılı imam hatip buna dahil. Arkadaş çevrem bundan çok farklı şekilde oluştu. İstanbula gittim Tarabya kıyıda oturduk balık yiyorduk masaya 70lik Beylerbeyi Rakı da geldi. Arkadaşlarla 3 duble rakı içtim. Sonra kafamda bazı devreler canlandı. Sarhoş olmadım.
O gün mesela kız arkadaşımdan ayrıldım kendisinden nefret etme noktasına gelmiştim cesaret bulamıyordum o konuyu hallettim. Babamla aramız çok kötüydü onu düzelttim. Babam çok fazla dindar insandır ama duygusaldır vicdanlıdır iyi niyeti kötü niyeti hemen anlar. Babamı aradım özür diledim, Anneme hiç hediye alıp vermemiştim, anneme Vakko'dan şal ve başörtüsü aldım.
Sadece 3 duble rakı, benim hayatımı değiştirdi.
Hani Alkol'den hayr gelmez diyorlar ya. G*tünle içmeyip Ağzına içer, Aklınla düşünürsen tam tersine bıçkın gibi yapıyor ve rahatlatıyormuş bunu anladım. Günahı benim boynuma, sorumluluğu bana ait. Kimsenin cebinden parasını çalmıyorum, kimsenin karısına kızına çocuğuna ilişmiyorum, haram yemiyorum, kul hakkı yemiyorum, günahsızların hakkından kaçırmıyorum.(Biraz siyasi anlaşılırsa kusura bakmayın, farkındayım ama söylemek zorundayım isyan edicem artık, alkol içene ayyaş mayyaş lafları filan yıllardır hiç doğru bulmadığım bir konudur)